Tilbage til oversigten
CoolTech

Fedtfrysning i Aalborg

Hos CeriX tilbyder vi fedtfrysning i Aalborg, så du én gang for alle kan slippe af med uønskede fedtdepoter og fedtaflejringer. Visse steder kan det være nærmest umuligt at slippe af med uønsket fedt, uanset hvor meget du træner, og hvordan du ændrer kostvaner.

I sådanne tilfælde vil en fedtfrysning være behjælpelig, og i vores klinik i Aalborg har vi mange år erfaring med flere forskellige typer behandlinger, hvor vi har hjulpet vores kunder med at få indfriet deres ønsker.

Når du kontakter os, aftaler vi sammen en tid til en konsultation, hvor vi kan drøfte dine behov og forventninger til en behandling, ligesom vores behandlere vil fortælle dig, hvad der er muligt i dit specifikke tilfælde.

Efterfølgende aftales tid til selve behandlingen, og du vil allerede kort tid efter kunne mærke tydelige forandringer på de udvalgte og behandlede steder.

Slip af med uønsket fedt én gang for alle

En fedtfrysning er en ikke-kirurgisk metode, og du slipper derfor for at skulle under kniven, hvilket mange foretrækker og derfor vælger netop denne behandlingsform.

Derudover kan du forvente permanente virkninger med en fedtfrysning i Aalborg hos os, og du vil derfor ikke opleve, at du efter behandlingen igen tager på, på det behandlede område.

Under behandlingen vil dine uønskede fedtdepoter nemlig bliver frosset ned til minus otte grader, hvilket betyder, at fedtcellerne i området vil krystallisere og forsvinde. Af den grund er det simpelthen ikke muligt at tage fedtet på igen efter behandlingen, og du skal derfor ikke bekymre dig om, at den gode virkning holder op.

Når du får en fedtfrysning i Aalborg i vores klinik, foregår behandlingen ved hjælp af CoolTech-teknologi, der er en både sikker, skånsom og effektiv metode. Med CoolTech er det muligt at behandle stort set alle ønskede steder af kroppen, hvor du oplever uønsket fedt.

Derudover gør teknologien, som før nævnt, at du ikke skal under kniven, og derfor vil du også opleve minimale bivirkninger ved en fedtfrysning. Af netop den grund vælger mange en fedtfrysning frem for en fedtsugning, og behandlingsformens popularitet er derfor steget meget de seneste år.

Fordelene ved en fedtfrysning

Rækken af fordele ved en fedtfrysning er lang, og blandt de væsentligste kan vi nævne de minimale bivirkninger kombineret med de effektive, mærkbare og permanente resultater.

Ved en behandling ved hjælp af fedtfrysning sætter vi ind og behandler på det specifikke område, hvor du ønsker at slippe af med unødige fedtdepoter, og vi behøver således ikke at behandle flere steder af kroppen, hvis disse ikke trænger til en behandling.

Desuden er du hurtigt på benene igen efter en behandling, og de allerfleste oplever at kunne gøre akkurat det samme, som de kunne før, lige efter at behandlingen har fundet sted.

Du skal dog forvente, at der går omkring 8-12 uger, inden det endelige resultat kan ses, men allerede efter to uger vil du imidlertid kunne se mærkbare forandringer. Hvis du efter de 8-12 uger oplever, at der er behov for en behandling mere, er det også på dette tidspunkt, at en opfølgende behandling aftales.

Om en behandling mere vil være nødvendig, vil blandt andet afhænge af fedtfrysningens omfang og type.

Hos CeriX anvender vi CoolTech-teknologi

Til vores fedtfrysning i Aalborg gør vi som tidligere nævnt brug af den såkaldte CoolTech-teknologi. Når netop denne teknologi anvendes ved fedtfrysninger, er det muligt at behandle to områder ad gangen, hvilket vi finder særdeles fordelagtigt for både dig og os som behandlere, da behandlingstiden derved halveres.

Mange gange er det nødvendigt at behandle mere end ét område under en fedtfrysning for at opnå de ønskede resultater, og i sådanne tilfælde er CoolTech altså en fordelagtig metode.

Du skal beregne cirka en time til en behandling, men igen vil dette naturligvis afhænge af, hvilke og hvor mange områder der skal behandles. Dette aftales ved konsultationen forud for behandlingen, så du ved, hvor meget tid du skal regne med at sætte af til behandlingen.

Kontakt os hos CeriX, og få tid til en behandling

Hvis du døjer med uønskede fedtdepoter, som du bare ikke kan slippe af med, uanset hvor meget du prøver, står vi hos CeriX klar til at hjælpe dig. Hos os kan du få en fedtfrysning i Aalborg, der nærmest er uden bivirkninger eller smerter, men med tydelige resultater, der varer ved.

Overvejer du, om en fedtfrysning vil være det rette valg for dig, skal du ikke tøve med at kontakte vores klinik i Aalborg, så vi sammen kan aftale en tid til en konsultation. Her vil vi sammen tale om, hvad dine ønsker er, og hvordan vores behandlere kan hjælpe dig med at få indfriet disse.

Efterfølgende aftaler vi en tid til selve behandlingen, som selvfølgelig passer ind i din kalender. Du er også velkommen til først at ringe til os, hvis du gerne vil have mere information om vores fedtfrysning i Aalborg eller en af vores mange andre behandlinger, som vi kan tilbyde.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud