Tilbage til oversigten
CoolTech

CoolTech med Lise Baastrup

Du kender det sikkert. Du spiser sundt det meste af tiden, og du er en flittig gæst i det lokale fitnesscenter. Alligevel har du svært ved at blive de sidste genstridige kilo kvit. Det er en situation, skuespiller Lise Baastrup kender alt for godt.

Trods intens træning, sund livsstil og deraf vægttab efter graviditet og fødsel, døjer Lise stadig med de dér stædige fedtdepoter, som bare ikke vil give slip, for eksempel den genstridige dobbelthage. Derfor har hun valgt at blive behandlet med CoolTech (fedtfrysning) hos CeriX. Hun er langt fra alene med ønsket om at sætte en stopper for de sidste kilo. Hun fortæller her ærligt om livet som nybagt mor og sine udfordringer med at komme tilbage til den ’gamle’ krop før graviditet og fødsel.

Vil du starte med at fortælle lidt om dig selv?

Selvfølgelig! Jeg er 35 år gammel, bor på Frederiksberg med min kæreste og vores lille datter. Til daglig – egentlig også, når det ikke er til dagligt – arbejder jeg som skuespiller og sanger. Jeg er netop blevet færdig med at optage den femte og sidste sæson af tv-serien RITA. Det betyder samtidig et farvel til karakteren, Hjørdis, som faktisk har fulgt mig i 10 år, så det er selvfølgelig med lidt vemod.

Du har for nyligt fået en pige, lille Laura, stort tillykke med hende og jer!

Tak – og ja, jeg blev mor for små 10 måneder siden til lille Laura, og hun har fulgt mig hele sit liv indtil videre på job. Hun var med ude på Cirkusrevyen fra hun var ganske lille, så hun er en vaskeægt arbejdsbaby. Det fungerede faktisk rigtig fint. Hun har dog ikke været med, mens jeg lavede tv – det var lige hårdt nok. Så dér har far været på barsel – det er nok meget godt.

Hvordan har det ændret dit syn på dig selv at blive mor?

Efter jeg er blevet mor, er der helt klart en masse ting, der træder i baggrunden. Det er ikke sikkert, at man lige tager makeup på, og det kan godt være, at joggingtøjet kommer på lidt oftere – måske med et strejf af grød og lidt gylp. Det er jeg faktisk overraskende ligeglad med. Til gengæld er det vigtigt for mig, at jeg, rent fysisk, kommer tilbage til mit ’nulpunkt’ igen, fra før jeg var gravid. Både pga. mit arbejde, men også fordi jeg skal sørge for at holde mig sund, fordi nu er jeg ’nogens’ mor, og der er der et lille menneske, der er afhængig af mig! Rent professionelt kan jeg heller ikke bare sidde på sofaen og æde chokolade med den lille på armen, fordi jeg relativt hurtigt skal tilbage til mit udgangspunkt fra før, jeg var gravid. Groft sagt er det jo mit job at leve af min krop og af, at den er sund og kampklar til lange dage både bag kameraet og på de skrå brædder.

Prioriteterne har ændret sig med mor-titlen. Det er der helt sikkert mange, der kan spejle sig i. Kan du sætte lidt flere ord på, hvordan du finder tid til at passe på dig selv, med din nye rolle og dit travle program?

Jeg var meget hurtigt i gang med min træning igen efter fødslen for ligesom at finde tilbage til min ’før-graviditetskrop’. Jeg trænede rigtig meget, inden jeg blev gravid, og det var meget vigtigt for mig, at jeg kom hurtigt ind i den rytme igen, også fordi jeg har det rigtig dejligt, når jeg træner. Det kan helt sikkert være svært at få passet træning ind med et lille barn – men vi er jo både far og mor, så det er da lykkedes.

Lige efter jeg havde født, fik jeg at vide, at det vigtigste var søvn og hvile. Så de første 6-7 uger efter min fødsel sov jeg så meget, jeg overhovedet kunne. Da jeg fik grønt lys til det, begyndte jeg at træne igen. Jeg startede selvfølgelig stille og roligt, men jeg kunne hurtigt mærke, at min krop var tilbage på sporet. Helt sikkert fordi jeg trænede meget inden, jeg blev gravid. Når man ammer er det klart, at man ikke bare kan gå amok med træning og stram diæt, så det var først, da jeg var helt færdig med at amme, jeg gav den fuld gas med både kost og træning. Nu er jeg så nået til et punkt, hvor jeg kan se, at der stadigvæk er nogle punkter, hvor kroppen ikke helt er sig selv – lidt ligesom en fest, hvor der er efterladt nogle tomme flasker i hjørnet og nogle pletter på dugen, og det er så dét, jeg skal tage mig af nu for at få det hele tilbage til udgangspunktet.

Sejt! Hvad har det betydet for dit forhold til din krop at blive mor?

Jeg vil sige mit syn på min krop har ændret sig en smule, efter jeg har født. Helt grundlæggende har jeg det sådan, at alle kroppe er smukke. Det er egentlig ret ligegyldigt hvilken størrelse, du er. Efter en graviditet når du uden tvivl rigtig langt med træning og fornuftig kost. Når dét er sagt, er bare nogle ting, der har ommøbleret sig, fordi din krop og dine organer har været igennem en ret vild proces. Så der er nogle små områder på min krop, hvor jeg tænker: ”Dét her, det tror jeg ikke, jeg kan gøre noget ved med min træning”. Heller ikke selvom jeg spiser sundt det meste af tiden og typisk træner 3-4 gange om ugen. På den måde er der helt sikkert nogle punkter, hvor man godt lige kunne raffinere det lidt.

I forlængelse af dét her med at ’raffinere’ det hele lidt. Hvorfor har du valgt CoolTech?

CoolTech er en perfekt behandling for mig, hvor jeg hverken skal under kniven eller ændrer radikalt udseende. Det er en behandling, hvor fedtcellerne i det behandlede område fryses ned til minus 8 grader. Vi er født med et bestemt antal fedtceller, og de kan udvide sig, hvis man tager på, og de kan blive mindre, hvis man taber sig, og dem vil vi altid have i kroppen. Hvis jeg kan slippe af med de fedtceller, så de ikke udvider sig igen, f.eks. ved næste graviditet, er jeg en meget glad kvinde. Fedtfrysning er jo en behandling, som går ind og reducerer 20-25% af de fedtceller, der bliver behandlet i det givne område. Efterfølgende udskiller man fedtcellerne via kroppens lymfesystem – og de kommer som sagt IKKE igen. Hvis det ikke er smart, så ved jeg snart ikke?! Så for mig er fedtfrysning et rigtig godt supplement til min træning. Man skal altså virkelig huske, at fedtfrysning ikke er en vægttabsting. Hvis du skal tabe dig, så skal du arbejde hårdt selv. Du skal træne, og du skal spise sundt. Fedtfrysning er for mig et supplement, som ligesom går ind og ”forkæler” de dér sidste områder, der har brug for en kærlig (om end ret kølig) hånd.

Hvad er det for nogle områder på kroppen, du gerne vil have behandlet med fedtfrysning?

Det er helt klart selve graviditetsområdet omkring maven, der er sværest at få bugt med for mig. Jeg har trænet sindssygt meget kardio, core og maveøvelser, men der er bare nogle steder, hvor jeg tænker, ”det kunne da være et fedt supplement til min træning, hvis der er nogle, der kan hjælpe med, at det går hurtigere om ikke andet”. Eller ved en eventuel næste graviditet, at det ikke bare ”eksploderer” i det område igen. Det kunne man jo godt frygte, ikke?

 

Hvad er dine forventninger til dit forløb med CoolTech hos CeriX?

Jeg håber, CoolTech virker! Jeg har heldigvis set en masse andre resultater fra CeriX, som viser, at behandlingen virker. Som en lille bonuseffekt kan jeg allerede mærke, at fedtfrysning er en super god motivation for at gå endnu mere op i min træning og den sunde kost! Så jeg kan blive et sundere og friskere menneske og stå op om morgenen med endnu energi til min familie og mit arbejde. På den måde er det en helt genial motivation for bare at blive ved og holde den sunde linje.

Jeg har valgt at blive behandlet med CoolTech hos CeriX, fordi jeg synes, de er de mest professionelle til at udføre behandlingen, og så har jeg ladet mig fortælle, at de har de bedste maskiner på markedet. Så jeg føler virkelig, at jeg er de rigtig, rigtig kyndige hænder. Så…skal jeg endelig selvforkæles ved, at nogen fryser mine fedtceller ned til minus 8 grader, skal det være CeriX.

Lad os snakke lidt mere om krop og skønhed. Hvad er din holdning til kosmetiske skønhedsbehandlinger?

Generelt er jeg som skuespiller og ’entertainer’ ikke i en position, hvor jeg så at sige ejer mit eget udseende. Det er der – lidt firkantet – nogle instruktører, scenografer eller producenter, der gør. Jeg har selvfølgelig nogle perioder mellem mine roller, hvor jeg helt selv kan bestemme, hvad jeg vil. Men det er klart, at det vil være usmart af mig at få lavet store og meget synlige forandringer, da det sandsynligvis vil mindske mine chancer for at få andre roller efterfølgende. Så i professionelt øjemed skal jeg helst holde mig så neutral og naturlig som muligt, når det handler om mit udseende.

Min sundhed og indre skønhed er jeg dog 100% herre over. Derfor er jeg ret optaget af, at jeg giver mig selv og min krop de allerbedste betingelser for at holde mig sund, stærk og i god form, så jeg rent faktisk kan holde til alt det fysiske arbejde, det indebærer at være skuespiller. Det kan godt være, at jeg ikke selv kan få lavet de store kosmetiske skønhedsbehandlinger. Til gengæld synes jeg, at andre skal gøre lige præcis, hvad de har lyst til, når det kommer til skønhed! Helt ærligt, så tror jeg kun, at kosmetiske skønhedsbehandlinger bliver mere almindelige og udbredt i fremtiden. Folk skal gøre hvad end, der gør dem glade! Et menneske, der er glad inderst inde, udstråler så meget skønhed – og hvis kosmetiske skønhedsbehandlinger både kan hjælpe med den indre og ydre glæde, er det jo helt perfekt.

Glade mennesker er smukke mennesker!

Jeg har tit tænkt over, at når jeg møder folk, så ser de ud på én bestemt måde. Efterhånden som jeg lærer folk bedre at kende, bliver de som regel stille og roligt smukkere – hvis de altså er gode mennesker. For i andre tilfælde kan folk jo også sagtens blive grimmere, hvis de opfører sig dårligt eller behandler andre mennesker uden respekt osv. Klichéen om, at skønhed kommer indefra, er virkelig sand!

For mig hænger indre og ydre skønhed meget sammen. Hvis en person har det godt med sig selv, finder ro og hviler i sig selv, vil han eller hun ofte udsende bedre energi og være flinkere ved sine medmennesker. At folk har overskud til at behandle andre godt, er helt klart noget, der signalerer skønhed for mig. Altså så bliver de bare smukke: Glade mennesker er smukke mennesker.

Vil du også prøve CoolTech? Så kontakt os og få tid til gratis konsultation