Tilbage til oversigten
Botox, Restylane, Skønhed

Rynkebehandling i Aarhus

Vi får dem allesammen. Rynker. De kommer i takt med, at vi bliver ældre. Mange oplever, at aldersrynkerne kan være charmerende og give ansigtet ekstra kant, der gør det unikt. Omvendt ønsker andre at slippe af med de ‘nye’ folder og linjer

Nogle rynker opstår på uhensigtsmæssige steder eller i et sådant omfang, at de bliver til daglig gene for den enkelte. I sådanne tilfælde, hvor du ønsker at blive dine uønskede rynker kvit, kan vi hos CeriX tilbyde rynkebehandling på vores klinik i Aarhus.

Bor du derfor i Aarhus eller i en af de omkringliggende byer, er du meget velkommen til at kontakte os for en konsultation, hvor vi sammen drøfter dine udfordringer og ønsker. Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig på vej mod det ydre, du længe har ønsket, og i mange tilfælde kan en rynkebehandling gøre underværker – især hvis der er tale om udtrykket i dit ansigt.

Forskellige behandlinger til forskellige formål

Rynkebehandlinger kan have flere forskellige specifikke formål. Den bedste behandling for dig afhænger af hvilke forandringer, du ønsker.

Rynker i ansigtet forekommer ofte med alderen, fordi elasticiteten i huden bliver mindre og mindre med årene. Her kan Restylane være anvendelig, da der med denne behandling er tale om en filling, som går ind og udfylder de uønskede rynker, så huden dermed udglattes. Botox er også en mulighed, hvis du gerne vil slippe af med dine tydelige smilerynker eller en uønsket bekymringsrynke i panden, der altid får dig til at se meget bekymret og måske nærmest sur ud.

rynke behandling

Både behandlingen med Restylane og med Botox er ikke-kirurgiske metoder. Du slipper altså for at skulle under kniven for at opleve mærkbare resultater. Bivirkningerne ved behandlingerne er derfor også minimale, og mange oplever stort set ikke at blive generet af en behandling med Restylane eller Botox. Læs mere her om alle vores behandlinger.

Slip af med den sure mund og de trætte øjne

Tyngdekraften påvirker os alle hele tiden. Med årene kan mundvigene godt komme til at hænge nedad, ligesom der kan opstå mørke rander under øjnene, der får dig til at se træt ud, uden at du behøver at være det. Er det tilfældet for dig, kan en rynkebehandling i Aarhus med stor sandsynlighed være den rette løsning for dig. Hos CeriX skræddersyr vi den behandlingsform, der bedst afhjælper dine problemer med rynker og lignende, og du kan derfor med en behandling hos os vide dig sikker på at opleve tydelige forbedringer.

Vi bestræber os altid på at give dig effektive behandlinger, uden at det tydeligt ses, at du har været igennem en rynkebehandling. De fleste ønsker nemlig et naturligt udseende, der ikke ser behandlet ud, og det kan vi hos CeriX garantere dig med en af vores rynkebehandlinger i Aarhus.

Sådan virker Botox og Restylane

Botox og Restylane kan i mange tilfælde afhjælpe samme uønskede rynker og lignende. Den væsentligste forskel mellem de to midler er imidlertid, hvordan de går ind og påvirker din hud. I forbindelse med en behandling med Botox vil du få sprøjtet Botox ind under huden, hvor muskulaturen afslappes, så den ikke længere kan trække sig sammen. Derved udglattes huden, og rynkerne forsvinder.

forskel

Restylane fungerer på en lidt anden måde, da produktet under denne behandlingsform sprøjtes ind i selve huden, hvor rynker og lignende udfyldes med en filling. En behandling med Restylane er altså særligt anvendelig i de områder af ansigtet, hvor du med alderen har mistet fylde – det kan for eksempel være i læberne eller ved kindbenene.

Få en tryg behandling i de bedste rammer hos CeriX

Vores rynkebehandling i Aarhus er for dig, der generes af og døjer med uønskede rynker, som du ikke kan slippe af med ved egen hjælp.

Vi har mange års erfaring med forskellige typer rynkebehandlinger, og vi sammensætter altid en behandling efter dine særlige ønsker og behov.

Hvis du er nervøs for, at dit ansigt vil synes unaturligt eller kunstigt på den ene eller anden måde efter en rynkebehandling, behøver du ikke at bekymre dig. Alle vores behandlinger har nemlig til formål at sikre dig et naturligt og sundt ydre, og har du eksempelvis blot en lille rynke, der generer dig, kan vi uden problemer sætte en behandling ind akkurat dér og rette op på problemet.

Bestil en tid til en uforpligtende konsultation, hvis du tænker, at en rynkebehandling vil være det rette valg for dig, eller hvis du gerne vil høre mere om dine muligheder. Efter konsultationen har du ved visse rynkebehandlinger en obligatorisk betænkningstid, inden selve behandlingen kan finde sted. Dog vil du allerede kort tid efter en rynkebehandling hos os opleve mærkbare forandringer.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud