Tilbage til oversigten
Botox

Hvor kan jeg få Botox i Esbjerg?

Botox i Esbjerg er en populær rynkebehandling som oftests kun tager 5-10 minutter at udføre, hvilket gør det til en hurtig, men effektiv løsning på uønskede rynker.

Botoxbehandlingen hos kosmetisk klinik CeriX Esbjerg kan fx fjerne bekymringsrynker mellem brynene, smilerynker og nedadvendte mundvige. Er du fyldt 18 år glæder vi os til at se dig til en gratis konsultation.

Book tid hos CeriX Esbjerg nu

Hvor ligger CeriX Esbjerg?

CeriX Esbjerg ligger i hjertet af byen på Kongensgade 84 og du har nem adgang til klinikken fra bydele og forstæder som Sædding, Gjesing, Kvaglund, Hjerting, Sønderis, Guldager, Tarp, Kjersing og Andrup. Klinikken ligger desuden i køreafstand til Varde, Bramming, Tjæreborg og med færgen fra Fanø via Esbjerg Havn. Er du i bil, er rig mulighed for parkering i området. Bussen stopper tæt på.

Før du beslutter dig for denne behandling, skal du dog også overveje de potentielle bivirkninger og kontraindikationer samt kravene til efterbehandling og eventuelle allergiske reaktioner. Det gennemgår vi sammen til din konsultation.

Med en Botox-behandling i Esbjerg er en nem og effektiv måde at opnå et naturligt og smukt udseende ved at mindske synligheden af rynker og linjer i ansigtet.

Hvad er Botox?

Botox (Botulinum toxin) er en type injektionsbehandling, som vha. Botulinum Toxin afslapper musklerne i ansigtet. Det mindsker rynker og uønskede fine linjer. Resultaterne kan ses efter et par dage og effekten varer typisk fra 3-6 måneder.

Virkning og effekt

Botox er en populær kosmetisk behandling, der hjælper med at reducere synligheden af rynker og linjer i ansigtet. Behandlingen virker ved at afslappe de specifikke muskler i ansigtet, der er ansvarlige for dannelsen af rynker.

Når Botox sprøjtes ind i vævet, blokeres nerveimpulserne, hvilket resulterer i en midlertidig lammelse af musklerne.

For eksempel kan behandlingen være særligt effektiv på områder som panderynker og smilerynker omkring øjnene (kragetær). Resultaterne af denne behandling kan ses i løbet af 3-7 dage efter injektionen og varer typisk mellem 3-6 måneder, hvorefter musklerne gradvist vil vende tilbage til deres normale funktion.

Det er vigtigt at huske, at Botox kun virker på de muskler, der modtager injektionerne. Resten af ansigtet vil fortsat bevare sin naturlige bevægelighed og udtryk.

Hvor hurtigt kan man se effekten ved Botox?

Efter din Botox-behandling, kan du forvente at se små hævelser på huden, der ligner resultatet af myggestik. Hævelserne er midlertidige og vil naturligt forsvinde inden for en tidsramme på 10 til 30 minutter. I sjældne situationer kan du opleve blå mærker på det område, der er blevet behandlet. Nogle personer kan også opleve kortvarig hovedpine i dagene umiddelbart efter behandlingen.

Botox virker hurtigt og resultaterne kan ses allerede efter omkring 3 til 4 dage, men det tager typisk mellem 10 og 14 dage for at opnå den fulde effekt af behandlingen. Effekten af Botox varer generelt i omkring 3 til 4 måneder. Hvis du vælger at få gentagne behandlinger, vil du opleve effekten af Botox varer længere. Derimod er effekten af mikrobotox (også kaldet baby-botox eller mikrotox) mindre og holder typisk i ca. 2 måneder. Herefter skal man have en ny behandling for at opretholde resultatet. CeriX tilbyder ikke pt. mikrobotox-behandlinger.

Det er vigtigt at huske på, at resultaterne vil variere fra person til person, da det afhænger af faktorer som muskelstyrke og hudens tilstand. Men med den rette behandling vil du kunne se en markant forbedring i form af en glattere og mere ungdommelig hud.

Potentielle bivirkninger

Selvom rynkebehandlingen generelt anses for at være en sikker behandling, kan der forekomme visse bivirkninger. Nogle af de mest almindelige potentielle bivirkninger inkluderer lokaliseret smerte, ømhed, blå mærker, feber og influenzalignende symptomer.

Det er dog værd at bemærke, at de fleste bivirkninger ved Botox er reversible, og at de forsvinder inden for få dage eller uger efter behandlingen. Selvom det er usædvanligt, kan mere alvorlige bivirkninger også forekomme, såsom problemer med synet eller åndedrætsbesvær.

Varighed af effekt

Når du får Botox-behandling, kan du forvente, at resultaterne vil vare i ca. 3 måneder. Efter dette tidspunkt vil musklerne gradvist begynde at genvinde deres bevægelse og kontrollere igen.

Husk dog, at varigheden af effekten kan variere fra person til person, og det afhænger af flere faktorer – herunder den enkeltes stofskifte, alder og graden af ​​bevægelse i musklerne.

Men det gode er, at jo flere behandlinger du får, jo længere tid vil Botox-effekten vare.

Book tid hos CeriX Esbjerg nu

Naturlige og smukke resultater

Efter en behandling med botox kan man se resultaterne allerede efter et par dage. Resultatet er et friskere, mere ungdommeligt og naturligt udseende. Behandlingen virker ved at slappe musklerne i ansigtet af, der ofte trækker sig sammen og skaber rynker og linjer.

Dette gør også, at ansigtet ser mere afslappet og mindre anspændt ud.

I samme ombæring er det vigtigt at nævne, at resultatet af en botox-behandling er meget individuelt og afhænger af den enkelte persons ansigtstræk og mimik. Det er også vigtigt at vælge en erfaren og dygtig behandler, der kan skabe et naturligt resultat, som passer til ens ansigtsform. Det får du hos CeriX.

Andre fordelene ved en botox-behandling er, at det ikke kræver nogen former for operation eller indsnit i huden. Derfor kan man hurtigt komme tilbage til dagligdagen efter behandlingen.

Det er dog vigtigt at tage hensyn til de råd og anvisninger, som behandleren giver angående efterbehandling for et optimalt resultat og minimal risiko for eventuelle bivirkninger.

Fordele ved Botox-behandling i Esbjerg-området

Botox-behandlinger i Esbjerg-området er en fordel, da det giver nem adgang til klinikker beliggende i Esbjerg og omegn såsom Sædding, Gjesing, Kvaglund, Hjerting, Sønderis, Guldager, Tarp, Kjersing og Andrup.

CeriX Esbjerg klinik

Nærhed til Esbjerg bydele og forstæder

Hvis du bor i Esbjerg eller omegn, vil du måske overveje at få botox-behandling i nærheden af din bopæl. Det gode ved at få botox i Esbjerg-området er, at du kan finde mange klinikker og behandlere i byens forskellige bydele og forstæder som Sædding, Gjesing, Kvaglund, Hjerting, Sønderis, Guldager, Tarp, Kjersing og Andrup. Men klinikken ligger også inden for kørestand til Varde, Bramming og via færgen fra Fanø.

Det betyder, at du kan vælge en kosmetisk klinik tæt på dig og undgå unødvendige transportudgifter og tid. Desuden er det også mere praktisk at få behandlingen i nærheden af dit hjem, og du kan føle dig mere afslappet og komfortabel ved at have en velkendt lokation.

Ikke nok med det, men mange af disse områder er også kendt for deres smukke grønne områder og rekreative muligheder. Hjerting, Sædding, Guldager, Kvaglund og Kjersing er alle beskyttede rekreative områder med enkel adgang til naturen.

Ulemper ved Botox-behandling

Botox-behandlingen kan have potentielle bivirkninger, og det er vigtigt at være opmærksom på kontraindikationer.

Mulige bivirkninger

Det er vigtigt at være opmærksom på mulige bivirkninger ved en Botox-behandling. Selvom behandlingen er generelt sikker, kan der forekomme smerte på indstiksstedet, hængende øjenlåg eller øjenbryn, muskelsvaghed og hovedpine.

Nogle mennesker kan også opleve tørre øjne, dobbeltsyn eller hævede og indadvendte øjenlåg. Det er vigtigt at vælge en kvalificeret læge eller kosmetisk behandler, som kan minimere risikoen for bivirkninger og give dig den bedst mulige behandling.

Sørg for at følge alle instruktioner til efterbehandling, herunder undgå træning og aktivitet i mindst 24 timer efter behandlingen.

Kontraindikationer

Inden du vælger at få en Botox-behandling, er det vigtigt at kende til kontraindikationerne og forsigtighedsreglerne. Hvis du har betændelse i området, hvor du ønsker behandling, bør du undgå behandlingen.

Det samme gælder, hvis du er overfølsom over for Botulinum toxin A.

Det er også vigtigt at have realistiske forventninger til resultatet af behandlingen. Selvom behandlingen kan reducere rynker og give dit ansigt et mere ungdommeligt udseende, kan det ikke skabe mirakler.

Hos CeriX Esbjerg får du grundig gennemgang om behandlingen hos vores erfaren og certificeret personale om mulige risici og bivirkninger. Det handler om at du skal være helt tryg.

Efter behandlingen

Efter din Botox-behandling i Esbjerg skal du overholde visse krav til efterbehandling, så du får de bedste resultater og mindsker risikoen for bivirkninger.

  • Det er vigtigt at undgå at massere eller gnide behandlingsområdet, da det kan flytte Botox’en fra det indsprøjtede område til andre muskler og give uønskede virkninger.
  • Undgå også at træne intensivt eller lægge pres på ansigtsområdet i mindst 24 timer efter behandlingen. Dette kan øge blodcirkulationen og flytte Botox’en til andre områder, hvor den ikke er ønsket.
  • Følg de råd, som din behandler giver dig efter behandlingen, og kontakt straks din behandler, hvis du oplever nogen bivirkninger eller har spørgsmål efter behandlingen.

Det er også vigtigt at huske på, at Botox ikke er en permanent løsning på rynker og linjer. For at opretholde resultatet af din Botox-behandling skal du gentage behandlingen efter 3-4 måneder, når muskelblokeringen begynder at forsvinde, og rynkerne gradvist vil vende tilbage.

Priser

Område Beskrivelse Pris
Bekymringsrynker (glabella) Nogle rynker får os til at se sure, bekymrede og trætte ud. Det gælder bl.a. bekymringsrynken eller ’11-talsrynken’, som den også kaldes. 2200 kr.
Panderynker (frontalis) Panderynker er nogle af de mest almindelige rynker, som er meget synlige i forhold til mere diskrete rynker. Botox glatter rynkerne, så du kan kende dig selv igen. 1700 kr.
Smilerynker (kragetæer) Smilerynker er synlige omkring øjnene og opstår med alderen. De kan være svære at slippe for, men behandling med Botox er en effektiv metode til at bekæmpe rynkerne. 2200 kr.
Rygerynker (hønsrøv) Rynkerne rundt om munden er mange kvinders værste mareridt. De kommer med alderen og får munden til at se lille, spids og sur ud. 1000 kr.
Brynløft Et tungt bryn er bl.a. et resultat af, at øjenbrynsmusklen har vokset sig kraftig. Musklen trækker således ned i brynet. Botox afslapper musklen og løfter brynet. 1250 kr.
Bunnylines (næserynker) Næserynker er rynkerne omkring næsen. De kan være charmerende, men bliver de for markante, kan en behandling med Botox være løsningen. 1000 kr.
Tandkødssmil (gummysmile) Tandkødssmil er, som ordet antyder, et smil, der blotter en stor del af tandkødet. Det skyldes i de fleste tilfælde en overaktiv muskel i overlæben. 1000 kr.
Løft af mundvige Rynken ved mundvigene kaldes også ‘mentolabial fold’. Den løber i begge sider fra mundvigene og ned mod hagen. Den dybe fure kan reduceres markant med Botox. 1000 kr.
Hagekløft (nubret hage) Hos nogle er hagemusklen så kraftig, at det kommer til udtryk som en hagekløft eller en ‘nubret’ hage. Med Botox er det muligt at afslappe musklen og udglatte huden. 1000 kr.

Ønsker du mere information og uddybende pris-beregner, se mere på siden om Botox rynkebehandlinger.

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvordan sikres sikkerheden ved botox-behandlinger? Hvad er sundhedsmæssige fordele ved botox? Kan der opstå smerter under og efter behandlingen? Er der risiko for allergiske reaktioner på botox? Få svar på spørgsmål her.

Sikkerhed

Sikkerheden ved botox-behandlinger er en af de mest almindelige bekymringer blandt kvinder. Det er helt normalt at have spørgsmål om sikkerheden i forbindelse med en kosmetisk behandling og derfor er det vigtigt at vælge en erfaren og professionel klinik som CeriX.

Hos CeriX anvender vi kun FDA-godkendte produkter og uddannede læger, hudlæger, kosmetologer og kosmetiske sygeplejersker til at udføre behandlingen. Du kan derfor være sikker på at være i gode hænder.

I sjældne tilfælde kan bivirkninger forekomme, men disse er ofte milde og forbigående, såsom let hævelse eller rødme på injektionsstedet.

Det er også værd at bemærke, at der også er sundhedsmæssige fordele ved botox-behandlinger ud over det kosmetiske resultat. For eksempel kan behandlingen hjælpe med at lindre migræne og spændingshovedpine.

Sundhedsmæssige fordele

Botox kan ikke kun hjælpe med at reducere linjer og rynker i ansigtet, men det har også nogle sundhedsmæssige fordele. For eksempel kan det hjælpe med at behandle kronisk migræne og overdreven svedproduktion.

Behandlingen blokerer nerveimpulserne til musklerne i ansigtet eller andre områder af kroppen, hvilket kan lindre spændinger og smerter, der forårsager migræne.

Selvom der er mange fordele ved Botox-behandlinger, er det vigtigt at huske på, at det stadig er en medicinsk procedure med potentielle risici og bivirkninger. Derfor er det vigtigt at søge professionel rådgivning fra en erfaren læge eller kosmetisk sygeplejerske, før du beslutter dig for at få behandlingen.

Smerter under behandlingen og efter

Under en Botox-behandling kan der opstå en ubehagelig følelse i området, hvor nålen indsættes. Smerten ved behandlingen er dog kortvarig og kan sammenlignes med en let stikken eller prikken.

Efter behandlingen kan der forekomme en ømhed i området, som kan vare et par dage.

Det er værd at bemærke, at smerten ved Botox-behandling afhænger af patientens smertetolerance og hvor på kroppen, behandlingen udføres. For eksempel vil en behandling i ansigtet sandsynligvis være mere følsom end en behandling på armen eller benet.

Allergiske reaktioner

Nogle kvinder kan opleve allergiske reaktioner efter en Botox-behandling. Disse reaktioner kan omfatte hævelse, kløe, rødme og udslæt på behandlingsstedet. Alvorlige allergiske reaktioner er sjældne, men de kan også forekomme.

Du bør kontakte din behandler med det samme, hvis du oplever nogen af disse symptomer efter en Botox-behandling.

Selvom bivirkningerne ved Botox-behandling normalt er milde og forbigående, er det altid bedst at være opmærksom og informeret om eventuelle risici og bivirkninger, inden man får behandlingen.

Book tid hos CeriX Esbjerg nu

Indhold