Tilbage til oversigten
Nyhed, Skønhed

Et nyt cerix.dk

Det her er vi temmelig stolte af! En hjemmeside er jo aldrig helt færdig. Vores hjemmeside har dog fået et stort ansigtsløft, så oplevelsen bliver endnu bedre for dig.

Vi har arbejdet koncentreret de seneste mange måneder. Det nye cerix.dk viser vores nye digitale identitet, som har fået sig en ordentlig opstramning. Vi har fjernet, justeret og forbedret, så hjemmesiden er løftet til nye højder, både hvad angår funktionalitet og design.
 
Og vi er faktisk ret stolte af resultatet!

 Nyt look – samme filosofi

Vores nye hjemmeside har først og fremmest fået et nyt og mere ensartet visuelt udtryk. Desuden er vores website naturligvis responsivt, så det tilpasser sig til din skærm uanset hvilken enhed, du anvender.

Der er flere gode grunde til, at vi lancerer et helt nyt cerix.dk netop nu. Én af de primære er, at vi ønsker, at vores digitale identitet afspejler vores brand og det koncept, vi har skabt med CeriX. Vi har skabt et unikt koncept, hvor kunderejsen er 100% i fokus på tværs af alle vores platforme

– Kjenneth LeClaire-Rosenblum, direktør i CeriX.

Tilgangen er kompromisløs, hvad end det handler om udførelsen og kvaliteten af vores behandlinger, indretningen af klinikkerne, vores digitale tilstedeværelse eller vores visuelle udtryk.

Det nye cerix.dk er på den måde et klart vidnesbyrd om den rejse og transformation, CeriX har gennemgået siden opstarten tilbage i 2016. Målsætningen har dog altid været at hæve barren for branchens standard og kvalitet, og den nye digitale identitet vidner i dén grad om det stærke DNA, CeriX-konceptet bygger på.

Min vision har altid været at skabe et sted, hvor man ikke går på kompromis med noget overhovedet. Oplevelsen skal være hyggelig og luksuriøs med en filosofi om, at less is more

– Rie LeClaire-Rosenblum, indehaver af CeriX og kosmetisk specialsygeplejerske.

RieJensenCeriX_front_final