Tilbage til oversigten
Nyhed, Skønhed

CeriX åbner Europas største Beauty House

Ny 1600 kvm stor københavnerklinik og Beauty House åbner i dag på Købmagergade 24 – lige ved siden af Illum.

I 2016 åbnede Rie LeClaire sin første CeriX-klinik på Dronningens Tværgade i København. Denne klinik er nu blevet for lille til at huse de mange københavnere, som efterspørger kosmetiske behandlinger hos CeriX. Derfor er klinikken nu flyttet til de større og pretiøse lokaler på Københavns mest centrale adresse.

Foruden den nye klinik i Købmagergade, har CeriX siden 2018 åbnet 7 øvrige klinikker på tværs af hele landet, samt CeriX Privathospital på Strandvejen i Hellerup. Ved siden af naboer som Illum og Louis Vuitton bliver Europas største Beauty House kendt under navnet: House of LeClaire, opkaldt efter CeriX’ stiftere; Kjenneth & Rie LeClaire.

House of LeClaire huser CeriX’ første Flagship Clinic og dertil hørende CeriX Retail Store i stueplan, hvor man, som noget helt nyt, kan få foretaget en gratis hudanalyse samt få vejledning og tilbud om eksklusive evidensbaserede hudplejeprodukter.

Klinikken har intet mindre end 9 store behandlerrum, hvor kunder kan få foretaget alle de kosmetiske behandlinger, som vi kender fra CeriX’ mange klinikker. Ikke nok med det, så vil det nye Beauty House også lægge lokaler til CeriX Aesthetic Institute; én af branchens mest anerkendte uddannelser for kosmetiske sygeplejersker. Her uddannes 25 kosmetiske sygeplejersker om året.

House of LeClaire bliver med sine 4 etager høje og 1600 kvm store Beauty House det største i Europa og CeriX de første i Danmark, til at tilbyde et så komplet skønhedskoncept.

25% på en valgfri kosmetisk behandling

I den anledning giver vi dig 25% rabat på en valgfri kosmetisk behandling. Du skal blot booke tid til din ønskede kosmetiske behandling inden d. 9. oktober. Som ekstra forkælelse er der lækre goodiebags til alle kunder, der får behandling fra d. 15. september og så længe lager haves.

Vi tilbyder naturligvis de samme kosmetiske behandlinger, som vi tilbyder på alle vores klinikker, som blandt andet dækker over filler, Botox, permanent hårfjerning, fedtfrysning, pigmentfjernelse, karfjernelse og meget mere. Alle disse behandlinger kan du altså spare 25% på.

Som om det ikke var nok, så udlodder vi tillige 5 gavekort á 2.000 kr. til en valgfri kosmetisk behandling.

For at deltage i konkurrencen skal du forkæles og have foretaget en gratis walk-in hudanalyse i vores nye Beauty House mellem d. 15. september og 9. oktober 2022.

Vores hudanalyse er helt ekstraordinært gratis i perioden 15. september til 9. oktober i anledning af vores åbning. Normalprisen for en hudanalyse er 350 kr.

Vinderne findes ved lodtrækning d. 10. oktober og får direkte besked.

Book tid på Købmagergade her

House of LeClaire

Hvad kan du forvente?
Det nye og særlige ved vores Flagship Store & Clinic er, at vi nu også tilbyder hudanalyse, så vi kan skræddersy den idéelle løsning for netop dig. Derudover sælger vi målrettede og evidensbaserede hudplejeprodukter af bedste kvalitet, så vi kan give dig den rette vejledning i pleje af din hud til dine individuelle behov.

Dermed er CeriX de første til at kunne tilbyde ”full circle assessment” og dermed den eneste klinik i Danmark, som kan levere hele pakken. På den måde kan CeriX dække dine behov hele vejen rundt, lige fra hudanalyse og hudplejeprodukter til kosmetiske behandlinger og plastikkirurgi på vores privathospital i Hellerup. Vi kan dermed altid tilbyde bedste løsning til dig.

En kundeoplevelse udover det sædvanlige
Vi har lagt meget vægt på behagelige og luksuriøse omgivelser og er gået den ekstra mil for at give dig den ultimative kundeoplevelse og følelsen af velvære, når du træder ind i vores Beauty House, hvor du bl.a. finder Treat Yourself-baren og hyggelige loungeområder som venteværelse.

_________________________________________________________________________________________________

Det praktiske
Du finder House of LeClaire lige ved siden af Illum på Købmagergade 24, 1150 København, med gode parkeringsmuligheder som nabo til Illum p-kælder. Hvis du kommer med offentlig transport, kan du tage til Nørreport st., hvortil der både går metro, S-tog, regionaltoge og busser. Fra Nørreport st. skal du blot gå 650 m til du rammer vores nye Flagship Clinic & Store.

Book tid allerede i dag
Det kan være overvældende med de mange muligheder for behandling, men hos CeriX vil din behandler hjælpe dig med at finde den bedste løsning til lige netop dig.

Vi tilbyder gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi vejleder dig og svarer på alle dine spørgsmål. Book din tid på tlf.: 61 61 61 17 eller på vores hjemmeside ved at trykke på knappen herunder.

Book tid på Købmagergade her