Tilbage til oversigten
Botox

Botox behandling i Odense

Hos CeriX tilbyder vi forskellige botox behandlinger i Odense, så er du bosat i Odense eller omegn, og oplever du uønskede rynker og lignende, er du mere end velkommen til at kontakte vores klinik. Rynker er som bekendt noget, som vi alle sammen kommer til at stifte bekendtskab med i løbet af årene.

Nogle rynker kan være charmerende og give kant til vores ansigt, men der findes også de rynker, som generer os, fordi de giver os et uønsket udtryk. Disse rynker er det heldigvis muligt at reducere eller fjerne helt, og det gøres i mange tilfælde bedst med en botox behandling. Her hos CeriX kan du få både skånsom og mærkbar botox i Odense, og vi tager glædeligt imod alle, der drømmer om små forandringer, som kan skabe store ændringer i hverdagen.

En sikker behandling af rynker

Botox er en behandlingsform, som efterhånden har eksisteret i en lang årrække. Metoden er gennemtestet og en af de bedste og mest sikre at anvende, når det handler om at reducere rynker. Ved botox behandlinger er der nemlig ikke tale om kirurgiske indgreb, og de fleste oplever minimale bivirkninger ved behandlingsmetoden.

Når du får botox i vores klinik i Odense, foregår behandlingen ved, at små og nøjagtige mængder botox sprøjtes ind under huden. Derved sker en blokade af nervesignalerne på det pågældende område, og botox’en fungerer dermed ved at lamme musklerne, som efterfølgende ikke kan trække sig sammen, som de plejer at kunne.

På den måde opnås den udglattende effekt, der er tiltænkt ved behandlingen. Det kan for nogle virke en smule ubehageligt af få botox, da der ved behandlingen anvendes nåle til indsprøjtning af botox’en, men der vil ikke være tale om større smerter, og de allerfleste finder det slet ikke smertefuldt.

Botox behandling henvender sig til mange

I og med at rynker ikke er noget, der kun dukker op hos nogle, men hos os alle, vil vores botox behandling i Odense henvende sig til de allerfleste, som oplever problemer med rynker. Nogle får med alderen en såkaldt bekymringsrynke, der kan få det til at se ud som om, at de altid er bekymrede over et eller andet.

Dette ønsker de færreste, og har du en bekymringsrynke, der generer dig, vil en botox behandling sandsynligvis være den rette vej at gå for dig. I andre tilfælde kan det være rynker, der får dig til konstant at se trist eller sur ud, og her kan botox i mange tilfælde også hjælpe med til, at du får et mere åbent og glad ansigtsudtryk.

Derudover er det naturligvis en mulighed at anvende botox, hvis du ønsker et yngre eller mere ungdommeligt ansigt. Mulighederne med vores botox behandlinger i Odense er med andre ord mange, og vi tilbyder behandlinger, der er særligt egnede til det specifikke formål og ønske, du måtte have.

Disse områder kan behandles

Botox går ind og lammer muskulaturen og udglatter huden lige dér, hvor din uønskede rynke befinder sig. Du kan dermed nøjes med at sætte ind og behandle et mindre område, hvor du bevarer den del af din hud, som du ikke oplever problemer med. Særligt anvendes vores botox i Odense til udglatning af uønskede pande- og smilerynker, fjernelse af bekymringsrynker samt til behandling af mundvige, der vender nedad.

Dette er imidlertid blot nogle af de gener, som vores behandlinger kan være behjælpelige ved, og der findes mange flere områder, hvor botox kan gøre en stor forskel for dit udtryk. Når du henvender dig til vores klinik i Odense, vil vi i samråd med dig finde frem til, hvilken behandlingsform der bedst løser dine problemer og udfordringer. Er der tale om en botox behandling, kan du se frem til en hurtig og stort set smertefri behandling, som viser tydelige forandringer og resultater efter ganske kort tid.

Ved behandlingerne med botox kan du forvente at se tydelige resultater efter en til to uger, og normalt virker effekten fra botox’en i op til seks måneder, hvorefter det kan være givtigt med en ny behandling. Dette afhænger dog af, hvor mange gange du forinden har fået botox behandlinger, ligesom det altid vil være individuelt fra person til person, hvor længe effekten varer, og hvornår det vil være fordelagtigt med en ny behandling.

Vi hjælper dig med at slippe af med uønskede rynker

Hos CeriX har vi mange års erfaring med behandling af uønskede rynker ved hjælp af botox. Ønsker du derfor en botox behandling i Odense, kan du trygt henvende dig til os. Sammen aftaler vi en tid til en konsultation, hvorefter du kan gå hjem og overveje dine muligheder. Beslutter du dig herefter for, at du ønsker at prøve botox, aftales et tidspunkt for behandlingen.

Bemærk her, at du ved denne behandlingsform altid har en betænkningstid på 48 timer, og der skal således gå minimum denne tid, inden selve behandlingen kan udføres. Når først du har fået din behandling hos os, vil du imidlertid ikke skulle vente længe på mærkbare og tydelige resultater.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud