Tilbage til oversigten
Karfjernelse

Sklerosering – Fjernelse af kar på ben

Mange kvinder døjer med blå og lilla kar på benene. For mange bliver benene det punkt på kroppen, som de er mest kede af, fordi karsprængningerne på benene er så tydelige. De blå og lilla kar er ofte synlige på både lår, over knæ og på læggene. Det ser bare ikke særlig pænt ud, og mange er ligefrem flove over dem.

De fleste får karsprængninger i en alt for ung alder

De fleste får karsprængninger med alderen, grundet genetik eller som følge af vind og vejr. Mange får desuden karsprængninger i forbindelse med graviditet. 50% af alle voksne mennesker har faktisk dét, der mest af alt ligner oversigten fra metroen i en blå-lilla udgave på både lår og lægge. Vi har efterhånden set rigtig mange kvindeben med det mere eller mindre flatterende spindelvæv.

Sklerosering er den absolut bedste behandling, når man skal fjerne blodsprængninger på ben. Vi kan godt lave laserbehandling af ben, men laser er bedst til karsprængninger i ansigtet, på halsen eller brystet.

Over 10 års erfaring med Sklerosering

Hos CeriX er vi blandt de første, der har lavet Sklerosering i Danmark. Der er ikke så mange, der er registreret til at måtte lave det. Det er en injektionsbehandling, hvor vi injicerer en tynd væske af en højkoncentration af saltvand eller Aextoxyskerol. Væsken laver en lokal irritation i karrene, som får karvæggene til at hæve op og klistre sammen, så blodet ikke længere har passage, og karret vil langsomt nedbrydes. På den måde kan vi sikre en reduktion på 50 til 70% på én enkelt behandling. Det er en ret markant reduktion sammenlignet med laserbehandling. Det ubehag, man kan forvente ved behandling, er desuden meget mindre.

Sklerosering er en helt fantastisk behandling – absolut én af vores yndlingsbehandlinger. Behandlingen foregår med en lille tynd nål. Stikket mærker man stort set ikke, men det kan svie en lille smule, når produktet sprøjtes ind. De kar, man lukker helt sammen, hvis man får de behandlinger, der skal til – typisk mellem 2 og 3 behandlinger – vil være væk for altid.

Er du ked af dine karsprængninger, er vinteren det perfekte tidspunkt at få lavet Sklerosering, så du kan blive klar til næste sommer. Vi har ikke tal på de kunder, vi har behandlet, som ellers aldrig har gået med kjole eller bare ben, men som efter behandling med Sklerosering smider de tykke sorte nylonstrømper, hviler mere i sig selv og finder lysten til at gå med bare ben igen!

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af CeriX (@cerix.dk)

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud