Tilbage til oversigten
Restylane, Skønhed

Giv din hud et boost med Skinbooster

Skinbooster er behandlingen til dig med tør hud og fine linjer. Men også behandlingen til dig med fordybninger i huden efter ar. Eller dig med tør og kreppet hud på hals, bryst, hænder, albuer og knæ

Navnet lyver ikke. Skinbooster virker bogstaveligt talt ved at booste din hud. Behandlingen er god til alle, både den yngre og den mere modne hud. Skinbooster fugter og opstrammer huden indefra, ligesom behandlingen reducerer fine linjer og rynker.

Hvordan virker Skinbooster, og hvilke resultater kan du forvente?

Du har sikkert bemærket, at huden i dit ansigt – måske også på din hals, dit bryst og dine hænder – ikke ser lige så ung og fast ud, som den engang gjorde? Måske føler du, at din hud er blevet tør og trist med fine linjer og rynker? Du kan ånde lettet op. Der er nemlig en behandling, som kan give dig din glød og flotte hud tilbage: Restylane Skinbooster.

Huden fugtes indefra

I takt med alderen og som følge af ydre faktorer mister de fleste af os den friske og ungdommelige hud, vi engang var velsignede med. Stress, manglende søvn, skrap parfume og sæbe samt soldyrkning og naturlig aldring påvirker alt sammen huden. Huden mister sin glød, ligesom hudens elasticitet og fasthed forværres.

Creme og plejende ansigtsmasker er godt, men skal huden fugtes i dybden, skal det ske indefra.

Det er lige præcis dét, Restylane Skinbooster handler om – den dybe hydrering af huden.

Skinbooster

Få din strålende hud tilbage

Skinbooster er en injektionsbehandling, som drager fordel af hyaluronsyrens naturlige evne til at binde fugt i huden. Hyaluronsyre er et sukkerstof, som forekommer naturligt i kroppen og gør huden fast og spændstig. Den hyaluronsyre, der er i Restylane Skinbooster er stabiliseret, hvilket betyder, at effekten holder længere end ikke-stabiliseret hyaluronysre, som nedbrydes hurtigere af kroppens enzymer.

En behandling med Skinbooster består af flere injektion af små doser af stabiliseret hyaluronsyre i huden. Restylane Skinbooster er faktisk ikke en ny behandling. Behandlingen har været anvendt i mere end 14 år, og mere end 5,5 millioner behandlinger er udført.

Gennemfugtet hud, forbedret elasticitet og færre linjer

Kliniske studier har vist, at Skinbooster forbedrer hudens kvalitet i ansigtet, på hænder, nakke og bryst. Hudens elasticitet øges, strukturen bliver mere jævn, fine linjer reduceres, og hudens hydrering forbedres.

96% ønsker at fortsætte behandling med Restylane Skinbooster

Hele 96%* ønsker at fortsætte eller gentage behandling med Skinbooster, hvilket vidner om de effektive resultater, som behandlingen giver. En anden fordel ved behandling med Skinbooster er, at den har en langvarig effekt. Langt størstedelen af de, der får behandling med Skinbooster, oplever en forbedring af huden i op til 12 måneder efter den første behandling.

Behandlingsforløb med Skinbooster

Et behandlingsforløb med Skinbooster starter for de fleste med tre behandlinger med 2-3 ugers mellemrum. I forbindelse med hver behandling injiceres små doser stabiliseret hyaluronsyre flere steder i det pågældende område, f.eks. kinderne eller brystet. Efter disse tre behandlinger er det kun nødvendigt at vedligeholde og gentage behandling med Skinbooster hver 6. måned.

Hvad skal du spørge om ved konsultationen?

Er du i tvivl om, hvad du skal spørge om i forbindelse med den indledende konsultation? Her er nogle forslag til spørgsmål, som du kan stille:

  • Hvilke resultater kan jeg forvente af behandling med Skinbooster?
  • Hvad sker der under behandlingen?
  • Er der nogle bivirkninger og forholdsregler, som jeg skal kende til?
  • Er der noget, jeg skal gøre før og efter behandlingen?

Du kan være sikker på, at du får svar på alle de spørgsmål, du måtte have, når du kommer til den indledende konsultation. Du får desuden udleveret skriftlig information, så du kan læse mere om Skinbooster derhjemme, inden du kommer ind til behandling.

*Gubanova EI et al. Aesthetic Med 2010;1:94-98.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud