Tilbage til oversigten
Pressemeddelelse

Festlig åbning af CeriX Esbjerg

I lørdags slog CeriX dørene op for sit nye skønhedsdomicil på Kongensgade 84 i hjertet af Esbjerg. Klinikken i Esbjerg er den femte i rækken af eksklusive kosmetiske speciallægeklinikker fordelt rundt i landet, som desuden tæller et Privathospital i Hellerup.

Velbesøgt åbningsreception

Til åbningsreceptionen kunne nysgerrige forbipasserende se et mylder af gæster og kunder udenfor CeriX’ nye flotte lokaler. Mere end 150 gæster var mødt op for at ønske ejer af CeriX, Rie Jensen, og hendes team tillykke med den nye CeriX klinik. Her fortalte Rie om vejen til åbningen af endnu en klinik og om missionen bag CeriX konceptet:

“Min mission er ’less is more’. Vi tilstræber det mest naturlige look, som ikke ændrer på dit udseende, men gør dig til den bedste version af dig selv. Jeg er perfektionist og gør meget ud af at hele mit team uddannes løbende, så vi holder os up to date med de nyeste teknikker og produkter på området”.

Smag for skønhed i Esbjerg

Dagen bød ligeledes på uddeling af lækre goodiebags, konkurrencer og ’livebehandlinger’, hvor de mange fremmødte bl.a. kunne opleve fedtfrysning af genstridige fedtdepoter på flankerne og læbeforstørrelse med Restylane. Og noget tyder på, at Esbjergenserne i dén grad har smag for skønhed. Hos CeriX er kalendrene stort set fuldt bookede, så det dedikerede team af kosmetiske sygeplejersker i Esbjerg får rigeligt at se til allerede fra start.

”Vi er meget ydmyg og stolte over den varme modtagelse, vi har fået i Esbjerg. Vi glæder os meget til at få vores kunder i Esbjerg til at føle sig smukkere, friskere og mere velplejede med nænsomme behandlinger, og som altid er patientsikkerhed, æstetik og etik i højsædet. Det må aldrig være et freakshow, men forandringer skabt med små, diskrete behandlinger”.

Ordene er Rie Jensens, og sammen med sin partner, Kjenneth Schøller Holm, og teamet bag CeriX kunne hun næsten ikke forstå, hvor mange mennesker, der væltede ind for at opleve de nyrenoverede lokaler til lørdagens åbningsreception.

En oplevelse af ultimativ velvære

At det skal være en oplevelse at besøge CeriX er et helt centralt omdrejningspunkt. Et besøg hos CeriX er mere end kosmetiske injektions- og laserbehandlinger. Det er en oplevelse udover det sædvanlige – fra de mest innovative teknikker og det bedste personale og helt ned til interiør og den atmosfære af luksus og velvære, der møder dig som kunde hos CeriX.