Tilbage til oversigten
Pressemeddelelse

CeriX udvider med ny klinik i Aarhus i 2021

Aarhus har længe været på tegnebrættet hos CeriX. Ligesom Aarhus længe har stået højt på ønskelisten hos CeriX’ jyske kundeskare. Nu er ventetiden ovre, og nye skønne oplevelser venter forude. I 2021 åbner CeriX et helt nyt domicil i hjertet af Aarhus, hvor det eksklusive skønhedskoncept kommer til at brede sig over 500 kvm og 8 behandlerrum.

CeriX konceptet kommer til Aarhus

Efter lang tids søgen efter de perfekte lokaler indtager CeriX i starten af 2021 endelig den jyske hovedstad. Fremover kan skønhedshungrende Aarhusianere nemlig få kosmetiske behandlinger med blandt andet Botox, Restylane, laser, avanceret ultralydsteknologi og fedtfrysning på Guldsmedgade 1 i den nye CeriX klinik i Aarhus:

”For de fleste er kvalitet, høj faglighed og æstetiske resultater blevet helt synonymt med CeriX. Vi har skabt et koncept, hvor samme oplevelse af eksklusivitet og velvære går igen på tværs af alle klinikker. Og vi har i flere år været klar over, at vi ville udvide med en klinik i Aarhus. Vi har derfor længe afsøgt markedet for nye mulige placeringer, og nu er vi endelig nået i mål med de smukke lokaler på Guldsmedgade 1”, siger Rie Jensen, kosmetisk sygeplejerske og indehaver af CeriX.

CeriX’ team af kosmetiske sygeplejersker og specialuddannede læger forventes at kunne flytte ind i det nye skønhedsdomicil i januar 2021.

Et univers af velvære i 2 etager

I Aarhus kommer CeriX til at brede sig over hele 500 kvm og 8 behandlerrum i 2 etager:

”Vi er utroligt stolte og glade for, at vi nu får muligheden for at udvide vores kæde af kosmetiske speciallægeklinikker og privathospital med en klinik i Aarhus. Frem til åbningen i januar gennemgår lokalerne en gennemgribende renovering, så CeriX Aarhus kommer til at matche vores koncept, hvor kunderejsen er 100% i fokus. Vores tilgang er kompromisløs, hvad end det handler om udførelsen og kvaliteten af vores behandlinger, indretningen af vores klinikker eller vores visuelle udtryk”, fortæller Kjenneth Schøller Holm, konceptudvikler og direktør i CeriX.

Og forventningerne til den nye klink er store:

”Visionen er helt klar: Vores koncept skal kunne udvikle sig i takt med os, tilpasse sig de nyeste og mest innovative muligheder på markedet og altid være indbydende for vores kunder. Vores kommende klinik tillader det hele med sine smukke lokaler og sin attraktive placering. Det bliver en moderne og eksklusiv klinik for vores team af autoriserede kosmetiske sygeplejersker og specialuddannede læger. Ikke mindst – og vigtigst – bliver det en fornøjelse af byde kunder indenfor”, siger Rie Jensen.

Om CeriX

CeriX er Danmarks største kæde af kosmetiske speciallægeklinikker, der også tæller et privathospital med kosmetisk plastikkirurgi. Indehaver af CeriX, Rie Jensen, åbnede den første klinik i 2016 i København. Siden er forretningen udvidet med 7 klinikker i Hellerup, Vedbæk, Frederiksberg, Odense, Aalborg, Esbjerg og senest Aarhus.

Rie er uddannet kosmetisk sygeplejerske og er desuden nordisk mastertræner, hvor hun underviser både læger og sygeplejersker. En position, der kræver, at man som behandler udviser høj faglig standard. Den høje standard gennemsyrer alt i CeriX, hvor missionen altid har været at skabe et sted, hvor man ikke går på kompromis med noget overhovedet. Oplevelsen skal være hyggelig og luksuriøs med en filosofi om, at less is more. Det må aldrig være et freakshow, men forandringer skabt med små, diskrete behandlinger.

CeriX tæller i dag mere end 50 ansatte, og Rie ser gerne, at et besøg hos CeriX bliver lige så almindeligt som at gå til frisøren eller ind i en Matas. Privat danner Rie par med Kjenneth Schøller Holm, som i kraft af sin rolle som direktør og partner i CeriX også spiller central og aktiv rolle i driften og udviklingen af CeriX.

rie