Silikonebryster_1

SÅDAN FOREGÅR EN BRYSTFORSTØRRELSE MED SILIKONEBRYSTER

I denne video kan du følge med, når Heidi får lavet sin brystforstørrelse med silikone implantater på CeriX Privathospital. Du kommer bl.a. med til den første forundersøgelse med kirurgen, hvor Heidi bliver klogere på, hvordan en brystforstørrende operation med silikone implantater foregår. Du får også svar på, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger implantat, form og størrelse.

Heidi4

Brystforstørrende operation: Før, under & efter

Følg Heidi i drømmen om at få lavet bryster, hun ikke behøver at være ked af. Du kommer med i hele forløbet op til operationen, under og efter.

BFO STF

Brystforstørrende operation med implantater

Plastikkirurg, Stig-Frederik Kølle, fortæller i denne video om brystforstørrende operation med implantater  

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Crisalix 3D scanning hos CeriX

Hos CeriX tilbyder vi Crisalix 3D scanning, så du kan se resultatet af din brystforstørrelse inden operationen

Hvordan får jeg silikonebryster?

FORUNDERSØGELSE

Inden det skræddersyede forløb hos CeriX går i gang, vil du komme til en forundersøgelse hos én af vores plastikkirurger. Her vil du sammen med vedkommende gennemgå spørgsmål som:

  • Hvilke implantater skal jeg vælge i forhold til min krop?
  • Hvilken størrelse skal implantaterne være?
  • Hvad kommer det til at koste?

Dernæst finder vi ud af, om du kvalificeret til at få implantater, jf. nedenstående retningslinjer. Du har f.eks. ikke diabetes type-1 eller en BMI over 30.

HVILKE SILIKONEIMPLANTATER FINDES DER?

Du kan gøre meget research, inden du kommer til forundersøgelse hos CeriX. Vi bruger først og fremmest implantater både fra Motiva og Mentor. Derudover har vi her opstillet de to typer af silikoneimplantater, som vi bruger:

  • Runde implantater
  • Dråbeformede implantater (anatomisk form)

Den store forskel på de runde og dråbeformede silikoneimplantater er, hvor faste de er i formen – og dermed hvor meget silikone, der er i hver type. Denne forskel kaldes også for Cohesive I (runde implantater) og Cohesive II (dråbeformede implantater). Desto højere et tal, desto fastere er silikoneformen.

FORDELE OG ULEMPER VED DE TO TYPER AF SILIKONEIMPLANTATER

Begge disse typer implantater har hver deres fordele og ulemper. Generelt kan man sige, at jo blødere implantaterne er, desto lettere ”går de i stykker”. Det sker dog meget sjældent i dag, da implantaterne er blevet stærkere og mere robuste i forhold til tidligere. Hvis uheldet skulle ske, er alle vores operationer inkl. kapsel- og patientforsikring.

HVILKE STØRRELSER IMPLANTATER FINDES DER? OG HVAD SKAL JEG VÆLGE?

Valget af implantater er alt sammen smag og behag, og vi finder sammen frem til, hvad dine behov er, og hvordan vi kan fremme dem for at opnå et tilfredsstillende resultat. Det vigtigste er, at implantatets størrelse skal svare til størrelsen på din brystkasse. Derefter skal du bestemme, hvilken profil implantatet skal have – så hvor meget brystet skal strutte. Jo højere profil du vælger, desto højere antal af milliliter vælger du.

Antallet af milliliter afgør altså, hvor store bryster du får. Men din kropsstørrelse og nuværende bryststørrelse afgør også, hvor store implantater du rent faktisk kan få i. Silikonebryster med implantater på 500 ml ser voldsomt ud til en kvinde af mindre bygning, mens det måske ser normalt ud til en af kraftigere bygning. I forbindelse med at finde den rigtige og mest passende størrelse til dig, finder vores plastikkirurg i samtale med dig frem til, hvad der er ideelt for lige netop dig.

SELVE OPERATIONEN

Selve operationen foregår ved, at du bliver indlagt på CeriX Privathospital i Hellerup. Her bliver du modtaget af vores sygeplejerske, og efterfølgende kommer narkoselægen og kirurgen ind og hilser på dig. Du vil bl.a. blive hørt, om du har fastet, og om du har nogle allergier. Derefter tegner kirurgen på dig i forhold til, hvordan silikone implantaterne skal placeres. Til sidst kommer du ind på operationsstuen, hvor du bliver lagt til at sove af narkoselægen. Selve operationen tager mellem 1 time til 90 minutter.

Man kan enten vælge at lægge silikone implantaterne ind under brystmusklen, eller man lægge dem ind ovenpå brystmusklen (eller en kombination heraf, hvor silikone implantatet bliver lagt halvt ind under brystmusklen). Endelig er det muligt at lægge implantaterne ind fra forskellige steder, f.eks. kan de lægges ind under brystet, via brystvorten eller via armhulen.

EFTER OPERATIONEN

Når du har fået foretaget indgrebet, er du stadig i trygge hænder. Vi sørger for, at du går fra vores privathospital velinformeret om, hvad du skal være opmærksom på. Det gælder både forholdsregler og hvilke smerter og gener, du kan opleve i tiden efter. Har du spørgsmål, står vi selvfølgelig også klar til at svare på dem. Der er ingen dumme spørgsmål. Vi gør derfor meget ud af, at du skal føle dig tryg, når det er tid til at tage hjem igen. Du har et direkte nummer, du kan komme igennem til os på døgnet rundt. Du kan derfor føle dig tryg i hele forløbet.

Efter 10-14 dage kommer du til opfølgning hos en af vores sygeplejersker. Du vil ligeledes blive tilbudt en tid til opfølgning og kontrol af dine silikonebryster hos plastikkirurgen 3-6 måneder efter operationen.

FORHOLDSREGLER EFTER BFO MED SILIKONE IMPLANTATER

Det er forventeligt, at du skal være sygemeldt i en kortere varighed – som regel 7 til 14 dage alt efter hvilken type arbejde, du har. Du vil have en periode efter operationen, hvor vi også anbefaler, at du ikke løfter tunge ting (typisk op til 6 uger). I forhold til træning efter en brystforstørrende operation anbefaler vi, at du ikke laver brysttræning i 3 måneder, men anden form for motionstræning kan påbegyndes efter 4 til 6 uger. 

SE DINE NYE BRYSTER I 3D

Hos CeriX tilbyder vi Crisalix 3D scanning. Crisalix er en ny, innovativ software, som gør det muligt at simulere kosmetiske indgreb som f.eks. brystforstørrende operation. På den måde kan du blive meget klogere på, hvordan resultatet af din operation kommer til at se ud.

  1. Din kirurg scanner dig (3D simulation via tablet)
  2. Din kirurg vælger implantater og procedurer
  3. Du kan nu se, hvordan resultatet kan se ud

Bestil tid til forundersøgelse allerede i dag og se dit resultat!

Silikonebryster før og efter billeder

CERIX ER EKSPERTER I SILIKONEBRYSTER – VI HAR ERFARINGEN, DER SIKRER DIG ET SMUKT RESULTAT

Hos CeriX er vi eksperter i forskellige former for plastikkirurgi – også silikonebryster. Vores dygtige plastikkirurger har stor erfaring på området og har hjulpet mange kvinder med at få de bryster, de drømte om. Vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig med at få et resultat, der lever op til dine drømme og forventninger. Her kan du se nogle af vores mange før/efter billeder af brystforstørrelse med silikone implantater.

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger og kirurgi

user-md
Dygtigste kirurger

Plastikkirurger som er blandt landets dygtigste og mest erfarne.

syringe
Nyeste udstyr

Hos CeriX finder du det nyeste udstyr og faciliteter på markedet

hands
Patientforsikring

Vi tilbyder landets bedste patientforsikring for din sikkerhed

crown
Naturlig & Æstetisk

Alle kirurgiske indgreb udføres med øje for det naturlige og æstetiske resultat

PLASTIKKIRURGI I TOPKLASSE HOS CERIX

God service, kvalitet og høj faglighed er gennemgående hos CeriX, hvor vi har samlet nogle af landets bedste og mest erfarne plastikkirurger. CeriX Privathospital på Strandvejen i Hellerup er en oplevelse udover det sædvanlige. Her får du en eksklusiv og unik behandling fra start til slut. Udover de behandlinger, der foretages på de øvrige CeriX klinikker, tilbydes plastikkirurgi i absolut særklasse. Den gennemgående filosofi er, at et kosmetisk indgreb skal føles som en oplevelse af velvære og luksus fra start til slut. Fælles for al kirurgi og alle kosmetiske operationer er endvidere ønsket om at få den enkelte til at føle sig som den bedste udgave af sig selv.

Book forundersøgelse

Finansiering

Hos CeriX tilbyder vi Danmarks bedste finansieringsløsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr. rentefrit, og du bestemmer selv, hvilket beløb du vil afdrage pr. måned. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast.

Finansiering

Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 32 70 69 26.

reception-600x400

kundeudtalelser

Stine3

Stine Bramsen

Jeg har i mange år været træt af min arrede og ujævne hudtone. Særligt efter mine to graviditeter var jeg ramt af pigmentforandringer og Melasma i panden. Derfor ønskede jeg at gøre en indsats for at blive gladere for min hud. Ved første møde følte jeg mig meget tryg og tilpas, og Rie lagde en god plan for at forbedre min hud. Jeg havde nærmest ingen spørgsmål, for alt blev forklaret simpelt og professionelt i en afslappet tone. Jeg kan se en betydelig forskel i mit ansigt og er så glad for, at jeg fik anbefalet Rie og CeriX. Nu er jeg mere tilpas med sparsom makeup i hverdagen og føler jeg ser sundere og yngre ud

Julie Ruggaard

Julie Rugaard

Efter jeg er begyndt at gå i behandling hos Rie og CeriX, er jeg ikke længere træt at se på, og jeg føler mig faktisk heller ikke helt så gammel. Det lyder måske skørt, men dét, at mit ansigt ser yngre og smukkere ud, får mig faktisk til at føle mig mere frisk, og jeg har langt mere overskud i hverdagen.

Jeg føler mig fuldstændig tryg i, at Rie giver mig den mest smagfulde og professionelle behandling. Behandlerne hos CeriX altid er opdateret på den nyeste viden inden for skønhedsbehandlinger, og der bliver ikke gået på kompromis med hverken sikkerhed eller resultater.

mariaLucia

Maria Lucia

Jeg er fra starten er blevet mødt med en enormt stor ekspertise og viden. Alle sygeplejersker og Rie, som jeg kender, er bare virkelig søde og ærlige. De kunne aldrig finde på at lave noget, som ikke klæder dig. Det betyder helt vildt meget for mig personligt – og i mit arbejde – at jeg har fået lavet den her behandling med permanent hårfjerning. Det her valg gør mig virkelig, virkelig glad. Det er det bedste, jeg har gjort

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

Hos CeriX er vi stolte af at have kunder, der, som os selv, er meget kritisk bevidste – både når det gælder resultatet og ikke mindst kvaliteten af de produkter, der bruges. Alle produkter og præparater er således af højeste kvalitet, og Privathospitalets udstyr og teknologi er det bedste og mest effektive på markedet. 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti