Se månedens kampagner her

Operationen udføres af de dygtigste og mest erfarne plastikkirurger i landet.

Silikonebryster

Vores dygtige og erfarne personale er til for dig, og for at give dig den bedste og mest trygge oplevelse i eksklusive rammer, som ikke ses andre steder i Danmark
Tilbage til oversigten

Book forundersøgelse

Du kan booke din forundersøgelse hos
vores Plastikkirurg her via vores
booking service

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

Drømmer du om større bryster?

Føler du, at dine bryster ikke harmonerer med resten af dit udseende? Drømmer du om større bryster? Hos CeriX udfører vi behandlinger, hvor du kan få silikonebryster, der passer til dig. Vi sørger for en behandling, der er tilpasset dig, så du opnår det bedste resultat. Vi står klar til at hjælpe dig med at få de bryster, du drømmer om. Læs mere her på siden om, hvilke muligheder du har for silikonebryster. Du kan også allerede nu booke en tid her på siden. 

Få den størrelse bryster, du altid har drømt om

Der er mange kvinder, der fra naturens side ikke er udstyret med særligt store bryster. Det kan være et meget følelsesladet punkt, som kan vække mange frustrationer. Der er blandt andet mange, der oplever, at det har en stor indvirkning på deres selvtillid. Er det noget, du kan nikke genkendende til, kan silikonebryster måske være noget for dig. At få lavet dine bryster større kan gøre en verden til forskel for dit selvbillede og din udstråling.

Det kan være det, der gør, at du føler, at dit udseende og din udstråling harmonerer. Vi kan hjælpe dig med at få den udstråling og den størrelse bryster, du drømmer om. Vi er de specialister, du har brug for.

Ekspert i silikonebryster – vi har erfaringen, der sikrer dig et smukt resultat

Hos CeriX er vi eksperter i forskellige former for plastikkirurgi – også silikonebryster. Vores dygtige plastikkirurg har en masse erfaring på området og har hjulpet mange kvinder med at få de bryster, de drømte om. Vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig med at få et resultat, der lever op til dine drømme og forventninger. Vores plastikkirurger er meget dygtige. De er perfektionister til fingerspidserne. Det sikrer dig, at du får et fantastisk resultat, der giver dig den fremtoning, du ønsker. 

Du er i trygge hænder 

Når du henvender dig til vores privathospital, er du i trygge hænder. Til at starte med kommer du ind til en forundersøgelse, hvor vi undersøger, hvilke muligheder du har for at få silikonebryster. Derudover tager vi en snak om, hvilket resultat du forventer. Vi mener, at en åben dialog er med til at sikre dig, at du får det resultat, du forventer. Vi gør derfor meget ud af at lytte til dine forventninger, ønsker og drømme. Det betyder også, at vi forventningsafstemmer med det samme. Vi præsenterer dig for, hvilke muligheder du har, når du ønsker silikonebryster. Derudover fortæller vi også om, hvad det er for et resultat, du kan forvente, og hvordan indgrebet foregår. 

På den måde er du godt klædt på, så du har en klar fornemmelse af, hvordan indgrebet og behandlingen kommer til at forløbe. 

Se dine nye bryster i 3D

Hos CeriX tilbyder vi Crisalix 3D scanning. Crisalix er en ny, innovativ software, som gør det muligt at simulere kosmetiske indgreb som f.eks. brystforstørrende operation. På den måde kan du blive meget klogere på, hvordan resultatet af din operation kommer til at se ud.

 1. Din kirurg scanner dig (3D simulation via tablet)
 2. Din kirurg vælger implantater og procedurer
 3. Du kan nu se, hvordan resultatet kan se ud

Bestil tid til forundersøgelse allerede i dag og se dit resultat!

Få et naturligt resultat, du vil elske

Når vi udfører brystoperationer, der involverer silikonebryster, gør vi meget ud af at skabe et naturligt resultat. Vi sørger for, at du kan få mere volumen i dit brystparti, uden det kommer til at se unaturligt ud. I samråd med dig finder vi ud af, hvad der er den optimale størrelse for dig, og hvilket implantat du foretrækker. Der er nemlig flere forskellige muligheder, alt efter hvilket resultat du ønsker.  

Vælg det implantat, der passer til dig

Hos CeriX har vi flere forskellige brystimplantater at vælge imellem. Du kan derfor vælge den model, som du mener, passer perfekt til dig. Vi har kun indkøbt implantater fra producenter, hvor kvaliteten er i orden. Det sikrer dig nemlig, at du får silikonebryster, du kan have glæde af i mange år. 

Vi benytter silikoneimplantater fra Mentor og Motiva. Begge producenter er kendt for deres strenge krav til kvalitet. Du får derfor de bedste implantater. Når du skal have lavet silikonebryster hos os, kan du vælge imellem, om det skal være runde implantater eller dråbeformede/anatomiske implantater. Det er altså formen på implantatet, du skal forholde dig til. Ved de runde implantater er der stort set lige meget fylde i toppen og bunden af brystet. Ved de dråbeformede implantater får du mere fylde i den nederste del af brystet. Dette forbinder mange med et mere naturligt udtryk. Hvilket implantat du ønsker, er dog helt op til dig. Vi kommer selvfølgelig gerne med vores anbefalinger, så du kan tage den rigtige beslutning. 

Vi hjælper dig med at finde silikonebryster i den rigtige størrelse

Når du skal have en brystforstørrende operation, skal du også forholde dig til, hvilken størrelse du ønsker. Hvad, der er den optimale størrelse, afhænger både af dine præferencer og din kropstype. Derudover afhænger det også af, hvilket udgangspunkt du har – altså hvor store dine bryster er, inden du får foretaget indgrebet. Om du skal have silikonebryster på 500 ml, eller du kan klare dig med 200 ml, vil derfor være meget forskelligt fra person til person. Vi hjælper dig selvfølgelig med at finde frem til den optimale størrelse, der giver det udseende, du ønsker, og som passer til din kropstype. 

Se Stig-Frederik forklarer om silikonebryster

Plastikkirurg, Stig-Frederik Kølle, fortæller i denne video om brystforstørrende operation med implantater. Du kan bl.a. høre om valg af implantat, form og størrelse samt forløbet før, under og efter en brystoperation. Stig-Frederik svarer også på, hvornår du kan træne, arbejde og løfte igen, når du får lavet dine bryster.

Priser på silikonebryster – hvad koster en behandling?

Hvis du går og overvejer et indgreb, kan det være en fordel at kende priserne på silikonebryster. Prisen vil variere, alt efter hvilke implantater du ønsker, og om du foretager nogle tilvalg. Hos CeriX koster forundersøgelsen normalt 800 kr. Lige nu har du dog mulighed for at komme til en gratis forundersøgelse. Der vil være forskel på prisen, alt efter om det skal være et rundt eller dråbeformet implantat. Derudover afhænger det også af, hvilken producent du vælger, og om indgrebet skal udføres under brystet eller igennem armhulen. 

Vi har af og til tilbud på forskellige indgreb. Du kan derfor i nogle tilfælde få billigere silikonebryster. 

Du kan læse mere om vores priser her.

Et privathospital ud over det sædvanlige

Vi sætter en stor ære i at tilbyde vores patienter det bedste af det bedste. Det gør vi blandt andet med veluddannede og erfarne kirurger og sygeplejersker, der er eksperter på området. Det sikrer dig en god behandling fra start til slut. Det er dog ikke det eneste, vi kan tilbyde. 

Rammerne og det rigtige udstyr er også alfa omega for os. Vi prioriterer udstyr af høj kvalitet fra førende producenter på markedet. Det giver os det bedste udgangspunkt, når vi foretager indgreb. Derudover giver det også dig den bedste sikkerhed, når vi skal foretage en operation. 

Derudover sørger vi også for at have omgivelser, hvor du vil føle dig godt tilpas. Når du skal have silikonebryster, vil operationen foregå på vores eksklusive klinik i Hellerup. Klinikken er placeret på Strandvejen midt i de mest fantastiske omgivelser. Her kan du finde ro til at få silikonebryster i trygge rammer. Vi har sørget for professionelle omgivelser, hvor vores personale sørger for at tage sig godt af dig, mens du er indlagt. 

Silikonebryster og graviditet – kan du amme med silikonebryster?

Det vil være meget forskelligt fra person til person. Det afhænger i høj grad af, hvordan indgrebet er udført. Placeres implantatet under brystmusklen, vil det genere mindst muligt, og du vil i langt de fleste tilfælde kunne amme med silikonebryster. Bliver implantatet placeret oven på brystmusklen, kan det blive sværere at amme. Det skyldes, at implantatet tager noget af den plads, hvor mælkekirtlerne udvikler sig.

Vi sørger for at komme med den løsning, der passer i dit tilfælde. Har du for eksempel ikke børn endnu, men ønsker du det i fremtiden, sørger vi for, at implantatet bliver placeret under brystmusklen. Det giver dig den største sandsynlighed for at kunne amme med silikonebryster, når du på et tidspunkt får børn. Har du børn, og skal du ikke have flere, eller ønsker du slet ikke at få børn, har du flere muligheder. Vi kommer med vores anbefalinger til, hvad der er den mest optimale placering af implantatet i det givne tilfælde. 

Læs mere om amning med silikonebryster her.

MØD KIRURGEN

Stig-Frederik er overlæge og speciallæge i plastikkirurgi. Han har en Ph.d.-grad og er forskningsansvarlig overlæge for det første private stamcellelaboratorium til kosmetisk plastikkirurgi.

Han er en af de førende eksperter på verdensplan indenfor fedttransplantation og stamceller til brug i både rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurgi. Han har publiceret mange artikler i internationale tidsskrifter, bl.a. i The Lancet som eneste danske plastikkirurg. Han er en meget brugt foredragsholder ved internationale kongresser i plastikkirurgi.

Han er ligeledes specialist indenfor rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurgi, og stræber altid efter perfektion og skønhedsidealet er et naturligt og velproportioneret look. Han er derudover også en af de få plastikkirurger i verdenen, der kan udføre det kendte Alexandra brystløft, som efterlader et resultat uden synlige ar.

Stig Frederik er perfektionist ud til fingerspidserne, men hans helt særlige kompetencer er:
 • Fedttransplantation til ansigt
 • Brystforstørrende operation med implantater og brystforstørrende operation med eget fedt
 • Fjernelse og udskiftning af brystimplantater
 • Alexandra brystløft og brystreduktion
 • Brystrekonstruktion
 • Fedtsugning
 • Fjernelse af slapt maveskind samt slap hud på lår og arme
 • Fjernelse af slap hud efter stort vægttab
 • Operation for mandlig brystudvikling
 • Øjenlågsoperationer
 • Rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurg

FINANSIERING

Hos CeriX har vi nu den mulighed, at tilbyde vores kunder Danmarks bedste finansieringsløsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr rentefrit og du bestemmer selv, om du vil afdrage 499 kr., 899 kr. eller 999 kr. pr måned. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast. Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 61616117.

Ansøg Kreditansøgning

Vi giver dig rådgivning og en konsultation efter operationen

Når du har fået foretaget indgrebet, er du stadig i trygge hænder. Vi sørger for, at du går fra vores privathospital velinformeret om, hvad du skal være opmærksom på. Det gælder både forholdsregler, og hvilke smerter og gener du kan opleve i tiden efter. Har du spørgsmål, står vi selvfølgelig også klar til at svare på dem. Der er ingen dumme spørgsmål. Vi gør derfor meget ud af, at du skal føle dig tryg, når det er tid til at tage hjem igen. 

Inden for det første døgn efter operationen vil du også tale med kirurgen, der har foretaget indgrebet. Her får I en snak om, hvordan du har det efter indgrebet, og om der er noget, du skal være opmærksom på. Skulle der opstå problemer eller spørgsmål, har du altid mulighed for at kontakte os. Du vil få et direkte nummer, som du kan ringe til os på. Når der er gået 10 til 14 dage, kan du komme til en opfølgning hos en af vores sygeplejersker. Her bliver du undersøgt for at sikre, at alt ser ud, som det skal. Derudover bliver du også tilbudt en ekstra konsultation, tre til seks måneder efter du har fået silikonebryster. Her vil plastikkirurgen undersøge dig. Vi sørger derfor for, at du er i trygge hænder under hele processen.