Silikonebryster_1

SÅDAN FOREGÅR EN BRYSTFORSTØRRELSE MED SILIKONEBRYSTER

I denne video kan du følge med, når Heidi får lavet sin brystforstørrelse med silikone implantater på CeriX Privathospital. Du kommer bl.a. med til den første forundersøgelse med kirurgen, hvor Heidi bliver klogere på, hvordan en brystforstørrende operation med silikone implantater foregår. Du får også svar på, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger implantat, form og størrelse.

Heidi4

Brystforstørrende operation: Før, under & efter

Følg Heidi i drømmen om at få lavet bryster, hun ikke behøver at være ked af. Du kommer med i hele forløbet op til operationen, under og efter.

Heidi3

#3 BRYSTFORSTØRRELSE: RESULTATET

Heidi er tilbage på CeriX Privathospital til afsluttende kontrol efter sin brystforstørrende operation (BFO). I videoen kan du se Heidis endelige resultat.

BFO STF

Brystforstørrende operation med implantater

Plastikkirurg, Stig-Frederik Kølle, fortæller i denne video om brystforstørrende operation med implantater  

Hvordan får jeg silikonebryster?

FORUNDERSØGELSE

Inden det skræddersyede forløb hos CeriX går i gang, vil du komme til en forundersøgelse hos én af vores plastikkirurger. Her vil du sammen med vedkommende gennemgå spørgsmål som:

  • Hvilke implantater skal jeg vælge i forhold til min krop?
  • Hvilken størrelse skal implantaterne være?
  • Hvad kommer det til at koste?

Dernæst finder vi ud af, om du kvalificeret til at få implantater, jf. nedenstående retningslinjer. Du har f.eks. ikke diabetes type-1 eller en BMI over 30.

HVILKE SILIKONEIMPLANTATER FINDES DER?

Du kan gøre meget research, inden du kommer til forundersøgelse hos CeriX. Vi bruger først og fremmest implantater både fra Motiva og Mentor. Derudover har vi her opstillet de to typer af silikoneimplantater, som vi bruger:

  • Runde implantater
  • Dråbeformede implantater (anatomisk form)

Den store forskel på de runde og dråbeformede silikoneimplantater er, hvor faste de er i formen – og dermed hvor meget silikone, der er i hver type. Denne forskel kaldes også for Cohesive I (runde implantater) og Cohesive II (dråbeformede implantater). Desto højere et tal, desto fastere er silikoneformen.

FORDELE OG ULEMPER VED DE TO TYPER AF SILIKONEIMPLANTATER

Begge disse typer implantater har hver deres fordele og ulemper. Generelt kan man sige, at jo blødere implantaterne er, desto lettere ”går de i stykker”. Det sker dog meget sjældent i dag, da implantaterne er blevet stærkere og mere robuste i forhold til tidligere. Hvis uheldet skulle ske, er alle vores operationer inkl. kapsel- og patientforsikring.

HVILKE STØRRELSER IMPLANTATER FINDES DER? OG HVAD SKAL JEG VÆLGE?

Valget af implantater er alt sammen smag og behag, og vi finder sammen frem til, hvad dine behov er, og hvordan vi kan fremme dem for at opnå et tilfredsstillende resultat. Det vigtigste er, at implantatets størrelse skal svare til størrelsen på din brystkasse. Derefter skal du bestemme, hvilken profil implantatet skal have – så hvor meget brystet skal strutte. Jo højere profil du vælger, desto højere antal af milliliter vælger du.

Antallet af milliliter afgør altså, hvor store bryster du får. Men din kropsstørrelse og nuværende bryststørrelse afgør også, hvor store implantater du rent faktisk kan få i. Silikonebryster med implantater på 500 ml ser voldsomt ud til en kvinde af mindre bygning, mens det måske ser normalt ud til en af kraftigere bygning. I forbindelse med at finde den rigtige og mest passende størrelse til dig, finder vores plastikkirurg i samtale med dig frem til, hvad der er ideelt for lige netop dig.

SELVE OPERATIONEN

Selve operationen foregår ved, at du bliver indlagt på CeriX Privathospital i Hellerup. Her bliver du modtaget af vores sygeplejerske, og efterfølgende kommer narkoselægen og kirurgen ind og hilser på dig. Du vil bl.a. blive hørt, om du har fastet, og om du har nogle allergier. Derefter tegner kirurgen på dig i forhold til, hvordan silikone implantaterne skal placeres. Til sidst kommer du ind på operationsstuen, hvor du bliver lagt til at sove af narkoselægen. Selve operationen tager mellem 1 time til 90 minutter.

Man kan enten vælge at lægge silikone implantaterne ind under brystmusklen, eller man lægge dem ind ovenpå brystmusklen (eller en kombination heraf, hvor silikone implantatet bliver lagt halvt ind under brystmusklen). Endelig er det muligt at lægge implantaterne ind fra forskellige steder, f.eks. kan de lægges ind under brystet, via brystvorten eller via armhulen.

EFTER OPERATIONEN

Når du har fået foretaget indgrebet, er du stadig i trygge hænder. Vi sørger for, at du går fra vores privathospital velinformeret om, hvad du skal være opmærksom på. Det gælder både forholdsregler og hvilke smerter og gener, du kan opleve i tiden efter. Har du spørgsmål, står vi selvfølgelig også klar til at svare på dem. Der er ingen dumme spørgsmål. Vi gør derfor meget ud af, at du skal føle dig tryg, når det er tid til at tage hjem igen. Du har et direkte nummer, du kan komme igennem til os på døgnet rundt. Du kan derfor føle dig tryg i hele forløbet.

Efter 10-14 dage kommer du til opfølgning hos en af vores sygeplejersker. Du vil ligeledes blive tilbudt en tid til opfølgning og kontrol af dine silikonebryster hos plastikkirurgen 3-6 måneder efter operationen.

FORHOLDSREGLER EFTER BFO MED SILIKONE IMPLANTATER

Det er forventeligt, at du skal være sygemeldt i en kortere varighed – som regel 7 til 14 dage alt efter hvilken type arbejde, du har. Du vil have en periode efter operationen, hvor vi også anbefaler, at du ikke løfter tunge ting (typisk op til 6 uger). I forhold til træning efter en brystforstørrende operation anbefaler vi, at du ikke laver brysttræning i 3 måneder, men anden form for motionstræning kan påbegyndes efter 4 til 6 uger. 

Silikonebryster før og efter billeder

CERIX ER EKSPERTER I SILIKONEBRYSTER – VI HAR ERFARINGEN, DER SIKRER DIG ET SMUKT RESULTAT

Hos CeriX er vi eksperter i forskellige former for plastikkirurgi – også silikonebryster. Vores dygtige plastikkirurger har stor erfaring på området og har hjulpet mange kvinder med at få de bryster, de drømte om. Vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig med at få et resultat, der lever op til dine drømme og forventninger. Her kan du se nogle af vores mange før/efter billeder af brystforstørrelse med silikone implantater.

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger og kirurgi

user-md
Dygtigste kirurger

Plastikkirurger som er blandt landets dygtigste og mest erfarne.

syringe
Nyeste udstyr

Hos CeriX finder du det nyeste udstyr og faciliteter på markedet

hands
Patientforsikring

Vi tilbyder landets bedste patientforsikring for din sikkerhed

crown
Naturlig & Æstetisk

Alle kirurgiske indgreb udføres med øje for det naturlige og æstetiske resultat

PLASTIKKIRURGI I TOPKLASSE HOS CERIX

God service, kvalitet og høj faglighed er gennemgående hos CeriX, hvor vi har samlet nogle af landets bedste og mest erfarne plastikkirurger. CeriX Privathospital på Strandvejen i Hellerup er en oplevelse udover det sædvanlige. Her får du en eksklusiv og unik behandling fra start til slut. Udover de behandlinger, der foretages på de øvrige CeriX klinikker, tilbydes plastikkirurgi i absolut særklasse. Den gennemgående filosofi er, at et kosmetisk indgreb skal føles som en oplevelse af velvære og luksus fra start til slut. Fælles for al kirurgi og alle kosmetiske operationer er endvidere ønsket om at få den enkelte til at føle sig som den bedste udgave af sig selv.

Book forundersøgelse

Finansiering

Hos CeriX tilbyder vi Danmarks bedste finansieringsløsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr. rentefrit, og du bestemmer selv, hvilket beløb du vil afdrage pr. måned. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast.

Finansiering

Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 32 70 69 26.

reception-600x400

kundeudtalelser

Julie_ad3.Still002

Julie

Efter mit vægttab synes jeg, at jeg pludselig havde mange rynker i mit ansigt, især ved munden. Jeg begyndte at undersøge hvilke mulige behandlinger, der fandtes på markedet, og så fik jeg øjnene op for signaturbehandlingen (Shapes) hos CeriX. Jeg har været rigtig glad for forbedringen af min hudkvalitet med både peeling og Skinbooster, fjernelse af de mørke rander under øjnene samt botox, som også har fjernet min daglige hovedpine.

 

17

Anna

Jeg skulle have lavet et halsløft på CeriX privathospital. Jeg møder op på klinikken og bliver taget så godt imod, lige fra start. Jeg var SÅ nervøs. Så kom den sødeste anæstesilæge og tog sig af mig. Så sød, empatisk, omsorgsfuld og rolig. Han gjorde min oplevelse god. Da jeg så kom ind i operationsstuen, kunne jeg mærke, at jeg var klar til at løbe. Operationssygeplejersken kiggede mig i øjne og sagde, at hun ville passe rigtig godt på mig, og det gjorde mig helt rolig og tryg, og jeg havde 100% tillid. Jeg har aldrig følt mig i så trygge hænder som den morgen. Sikke et omsorgsfuldt og topprofessionelt  team, der ser mennesket. Jeg er så glad for at jeg igen har en hals, hage og kæbe uden fedt. Kirurgen har godt nok gjort det flot. Det var den helt rigtige beslutning. Af hjertet tusind tak for et topprofessionelt, omsorgsfuldt og dygtigt team

03.cerix_30s_16x9.00_00_06_21.Still003

Natasha

Efter jeg er blevet mor, har min krop og hud ændret sig meget. Jeg har fået rynker hist og her, og ser træt ud. Behandlingen (Shapes by CeriX) har fornyet min hud, mit udtryk og min selvtillid. Det har været dejligt at tage hånd om mig selv, og kunne kigge i spejlet og se en version af mig, som jeg genkender. Jeg elsker især filler i tåretrugen. Det er så flot, og de dage, hvor min datter sover dårligt, kan overhovedet ikke ses på mig. Jeg er vild med det! Skinbooster har også gjort min hud smuk. Jeg har slet ikke det samme behov for makeup længere!

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

Hos CeriX er vi stolte af at have kunder, der, som os selv, er meget kritisk bevidste – både når det gælder resultatet og ikke mindst kvaliteten af de produkter, der bruges. Alle produkter og præparater er således af højeste kvalitet, og Privathospitalets udstyr og teknologi er det bedste og mest effektive på markedet. 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti