Tilbage til oversigten
Restylane

Restylane i Aalborg

Med restylane i Aalborg hos CeriX får du mulighed for at komme af med uønskede rynker og lignende. Mange oplever med alderen, at de bliver utilfredse med deres udseende, fordi rynker af større eller mindre art dukker frem forskellige steder i ansigtet, på halsen, på hænderne og lignende.

I vores klinik i Aalborg kan vi hjælpe dig med at komme dine problemer til livs, så du kan gå mere tilfreds ud i verden hver dag. Med en Restylane behandling reducerer eller fjerner vi både skånsomt og effektivt dine uønskede rynker, og vi garanterer, at du i løbet af kort tid vil kunne se mærkbare forandringer.

Kontakt os derfor hos CeriX, hvis du kunne tænke dig en tid til en behandling, eller hvis du gerne vil vide mere om dine muligheder for restylane i Aalborg.

Se hurtige resultater med restylane

Når du kontakter os, vil vi sammen finde en tid til først en forkonsultation og efterfølgende en behandling med restylane, hvis du ønsker dette.

Selve behandlingen foregår ved, at vi først smører det udvalgte område ind i en særlig bedøvende creme, som virker smertestillende, mens vi behandler med restylanen. Når cremen efter kort tid virker, sprøjtes nøje afmålte mængder restylane ind i selve huden.

Restylanen fungerer som en filling, der fylder de uønskede rynker ud og dermed udglatter huden som ønsket. Lige efter behandlingen vil mange opleve en smule rødme og ømhed på det behandlede område, men dette forsvinder som oftest efter relativt kort tid.

Vores behandling med restylane i Aalborg viser hurtigt tydelige forandringer, og de fleste vil opleve, at selv meget små mængder restylane kan gøre store forskelle for udseendet. Det skal hertil nævnes, at restylane ikke er en permanent behandling, og virkningerne vil derfor aftage med tiden. Vil du gerne blive ved at med at kunne se de ønskede forandringer, skal du af den grund forvente at gentage behandlingen et vist interval.

Intervallet afhænger blandt andet af, hvorhenne restylanen er blevet sprøjtet ind, og er der tale om en behandling i læberne skal du eksempelvis regne med en kortere holdbarhed, sammenlignet med hvis der behandles i huden andetsteds.

Alle får rynker med alderen

Rynker hører ikke bestemte typer mennesker til, og vi vil alle opleve disse, i takt med at vi bliver ældre. Hvis du af den ene eller anden grund generes af dine rynker, er der heldigvis hjælp at hente i vores klinik i Aalborg.

Hos CeriX har vi nemlig som fornemmeste opgave af hjælpe dig med at få det udseende, som du ønsker og måske længe har drømt om. Vi har erfaring med mange forskellige typer behandlinger, og ved vores restylane-behandling i Aalborg går vi meget op i at sikre dig et så naturligt udseende som muligt.

Mange kommer med alderen til at opleve, at der dukker rander op under deres øjnene, eller at rynker og andre fuger bliver meget tydelige i ansigtet. Hvis du generes af sådanne ting, kan en restylane-behandling heldigvis være behjælpelig. Dog skal du være opmærksom på, at vi ikke kan tilbyde dig en behandling, hvis du er gravid eller ammer.

Behandling af mange forskellige områder

Der findes ikke en udtømmende liste over de steder, hvor en behandling med restylane kan anvendes. Ofte vil en sådan behandling imidlertid dreje sig om at fjerne diverse rynker eller fuger i ansigtet, på halsen, på hænder eller lignende.

Hvis du er i tvivl om, om vi kan hjælpe dig med at løse dit problem med en restylane-behandling, skal du endelig ikke tøve med at kontakte vores klinik for mere information.

Vores erfarne og dygtige behandlere står nemlig klar med svar på dine spørgsmål, og de kan ligeledes fortælle meget mere om, hvad vi har at tilbyde dig. Når vi skal reducere eller helt fjerne dine uønskede rynker eller fuger, sprøjtes restylanen, som er en klar gel, ind i selve huden på det ønskede område.

Hertil benyttes en tynd nål, men de færreste oplever smerter ved behandlingen, da vi både benytter en bedøvende creme på huden inden behandlingen, ligesom selve gelen også indeholder et lokalbedøvende middel.

Derudover kan restylanen, fordi den er en form for filling, også tilføre mere fylde til eksempelvis dine læber, hvis de med årene er begyndt at blive mindre. Det er ligeledes muligt at anvende restylane, hvis dit ønske er gøre visse linjer i dit ansigt tydeligere, som med tiden er begyndt at forsvinde.

Sikker behandling med mærkbar virkning

Hos CeriX udfører vi behandlinger med restylane i Aalborg, og bor du derfor i denne by eller i en af de omkringliggende byer, og har du et ønske om at slippe af med uønskede rynker og lignende, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Med en behandling hos os kan du forvente en tryg oplevelse i gode rammer og mærkbare resultater efter kort tid. Hvis en sådan Restylane behandling derfor lyder som noget for dig, kan du ringe til os for at få tid til en konsultation, hvor vi sammen drøfter dine ønsker og muligheder. Efterfølgende kan en tid til selve behandlingen aftales, hvor der naturligvis tages højde for, hvad der passer bedst for dig.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud