Tilbage til oversigten
Botox

Botoxbehandling i Aalborg

Hvis du er på udkig efter en botoxbehandling i Aalborg, er du kommet til det helt rette sted. Her hos CeriX tilbyder vi nemlig forskellige former for behandlinger med botox, så du kan slippe af med uønskede rynker og lignende. Rynker er en helt naturlig del af at blive ældre, og mange finder de små rynker både charmerende og udtryksfulde.

Nogle oplever imidlertid af den ene eller anden grund at blive generet af sine rynker, og i sådanne tilfælde vil en Botox behandling i Aalborg kunne hjælpe. Bor du derfor i Aalborg eller omegn, skal du endelig ikke tøve med at kontakte vores klinik. Vi har som vores fornemmeste opgave at hjælpe dig hen mod det ydre, som du ønsker, da vi ved, hvor generende det kan opleves, hvis man er utilfreds med den måde, hvorpå man ser ud.

Sådan foregår en Botox behandling

Når du hos os skal have Botox i Aalborg, foregår behandlingen først ved en uforpligtende konsultation, hvor vi sammen drøfter dine ønsker og forventninger.

Her vil en af vores dygtige og erfarne behandlere fortælle om dine muligheder, samt hvordan selve behandlingen og forløbet efterfølgende vil komme til at foregå. Beslutter du dig for at få en botoxbehandling, bestemmes en tid til selve behandlingen, hvor der er taget højde for, hvad der passer bedst for dig. En Botox behandling foregår ved, at Botox’en ved hjælp af en lille nål sprøjtes ind under huden. Her vil Botox’en gå ind og lamme muskulaturen, som efterfølgende ikke vil kunne trække sig sammen.

Dette sker ved, at nervesignalerne under huden blokeres for, og på den måde vil huden altså udglattes som ønsket. En Botox behandling hos os i Aalborg er et ikke-kirurgisk indgreb, og mange vælger derfor denne løsning, hvis de døjer med generende rynker. I tilfælde af en Botox behandling er det nemlig ikke nødvendigt at skulle under kniven, og selvom der anvendes små nåle til behandlingen, er det de færreste, som finder dette smertefuldt.

Mange årsager til at få Botox

Der findes ikke én årsag til, hvorfor det kan være en god idé og en oplagt mulighed at få Botox i Aalborg hos os. Årsagen til ønsket om at få Botox vil nemlig være forskellig fra person til person, ligesom selve behandlingen vil afhænge af, hvilke ændringer ved dit ydre du ønsker og har i tankerne.

Mange oplever, når de bliver ældre, at de får en såkaldt bekymringsrynke, som kan få dem til at se unødvendigt bekymrede eller betænksomme ud. Det er det de færreste, som foretrækker, og i tilfælde af en generende bekymringsrynke kan en Botox behandling være behjælpelig.

Derudover oplever mange at få nedadvendte mundvige, når tyngdekraften med tiden viser sine tegn i ansigtet, og her er det igen en mulighed at afhjælpe disse problemer med en Botoxbehandling i Aalborg hos os i CeriX. Mange vil efter en Botox behandling opleve, at de får et mere åbent og glad ansigtsudtryk i stedet for det mere eller mindre trætte, sure eller triste udtryk, de før havde.

Dertil er der også dem, som ønsker Botox for et mere ungdommeligt ydre, og det er således også en mulighed i vores klinik. Vi har nemlig erfaring med at reducere og fjerne mange forskellige typer rynker, ligesom vi er vant til at imødekomme forskelligartede behov og ønsker.

Design uden navn

Botox kan fjerne rynker mange steder

En Botox behandling i Aalborg i vores klinik kan hjælpe dig af med dine rynker mange forskellige steder. Som nævnt er Botox’en meget anvendt, når det kommer til bekymringsrynker og nedadvendte mundvige, men derudover anvendes behandlingsformen også ofte ved panderynker, smilerynker og såkaldte rygerynker omkring munden. Dette er blot nogle få af de områder, hvor en Botox behandling kan være anvendelig, og listen er således meget længere. Når vi behandler dig med Botox i Aalborg, kan du forvente tydelige resultater allerede efter kort tid.

Ofte vil huden være en smule hævet lige efter behandlingen, men hævelsen vil som oftest hurtigt aftage, og allerede efter cirka to uger vil du kunne se mærkbare forandringer. Efter omkring seks måneder vil det ofte være givtigt med endnu en behandling. Botox er nemlig ikke en behandlingsform, der giver permanente virkninger, og du skal derfor forvente opfølgende behandlinger, hvis du gerne vil blive ved med at bevare samme gode effekter.

Hos CeriX kan du blive dine rynker kvit

Når du henvender dig i vores klinik for at få en tid til Botox i Aalborg, vil du først blive inviteret til en forkonsultation. Efter denne er det obligatorisk med 48 timers betænkningstid, inden selve behandlingen kan finde sted. Der skal altså gå denne tid, før vi kan behandle dig, men vi kan naturligvis allerede efter forkonsultationen aftale et tidspunkt for behandlingen, hvis du har besluttet dig for, at du gerne vil prøve at få Botox. På den måde kan du gå fra vores klinik og vide, at du snart kan komme tilbage og blive dine uønskede rynker kvit.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud