Tilbage til oversigten
Pressemeddelelse

Velkommen til et nyt cerix.dk

2020 har i al sandhed været forandringernes år. I hvert fald for de fleste af os – og bestemt også for CeriX. Lockdown i foråret og de efterfølgende måneder, gav os tid til at stoppe op og tænke. Tænke på fortiden og på fremtiden. Ét af resultaterne af den proces er en hjemmeside, som har fået en makeover af de helt store. Og vi er så spændte på at vise dig resultatet!

Et (endnu) skønnere website

Vi har brugt utallige timer på at gennemgå små og store detaljer på hjemmesiden. Vi har videreført de bedste elementer fra det ’gamle’ cerix.dk og virkeliggjort et utal af nye idéer for at gøre oplevelsen bedst mulig for dig.

We share Stories

Vi har bl.a. skabt en spritny brandplatform, hvor vi har samlet alle historier, erfaringer, forløb, tips og gode råd. Vores ønske er at inspirere dig og klæde dig godt på i forhold til alt, der handler om skønhed, sundhed og velvære.

rie_posing_om_os35

Søg og du skal finde!

Vi har optimeret alle sider på hjemmesiden, så du nemmere og hurtigere kan finde det, du søger. Ligeledes har vi gjort det lettere for dig at kontakte os personligt, hvis du mod forventning ikke finder svar på dine spørgsmål online. Øverst på de fleste sider vil du kunne klikke på ”Bliv ringet op”, som du kan udfylde med dine oplysninger samt det tidpunkt, der passer dig bedst at blive kontaktet.

Show it, don’t tell it

Vi har gjort det lettere for dig at finde og søge efter eksempler på de resultater, du kan opnå, når du får behandling hos os. Du kan vælge mellem en lang række forskellige kategorier og behandlinger, som vi har forberedt til dig på forhånd. Du kan også søge efter de billeder, du gerne vil se, i søgefeltet øverst på siden.

FØR/EFTER BILLEDER

Det personlige touch

Vi har designet alle vores behandlingssider, kosmetiske såvel som kirurgiske, på en måde, som gør det så gennemsigtigt og overskueligt som muligt at sammensætte sin egen behandlingspakke. Således har vi f.eks. designet funktioner, som gør det lettere for dig beregne prisen for lige præcis den behandling, du drømmer om.   

SE ALLE BEHANDLINGER

Velkommen til!

Til sidst er der blot tilbage at sige VELKOMMEN TIL! Vi håber, at du vil tage godt imod det hele. Hvis du vil være sikker på ikke at gå glip af noget nyt, så husk, at du kan følge med henne på Facebook og Instagram, hvor vi fortæller hver gang, der sker noget nyt.