fedtsugning-kinder-cerix

Fedtsugning af armene

Er du træt af, hvordan dine arme ser ud – eller kan du ikke slippe af med de genstridige fedtdepoter, uanset hvor meget du prøver? Så kan vi hjælpe dig! Hos CeriX har vi stor erfaring inden for fedtsugning, herunder specifikt af overarmene. Vi arbejder altid for at give dig et flot og naturligt resultat.

 • Operationstid: Individuelt
 • Tilbage på arbejde: 1-2 uger
 • Bedøvelse: Fuld narkose
 • Første kontrol: 2 uger
 • Indlæggelsestid: Ingen
 • Forberedelse: Faste
Kontant frapris
11.900 kr.
Læs mere om cerix tryghedsgaranti

FEDTSUGNING AF ARMENE HOS CERIX

Hos CeriX er vi stolte af at tilbyde et unikt miljø med det nyeste og mest avancerede operationsudstyr, specifikt designet til fedtsugning, herunder af armene.

Vores team af professionelle kirurger er blandt de dygtigste på markedet, med omfattende uddannelser, og mange års erfaring, der sikrer dig et godt resultat.

Denne unikke kombination af ekspertise og topmoderne udstyr gør os i stand til at tilbyde den sikreste og mest effektive behandling inden for fedtsugninger.

Vi er dedikerede til konstant at være opdateret med de seneste trends og innovationer inden for plastikkirurgi. Vores mål er at sikre, at du modtager den bedste behandling, skræddersyet til dine behov og ønsker, med resultater, der repræsenterer det fineste inden for moderne kropskonturering.

Fedtsugning

Fedtsugning

Plastikkirurg Daniel Yadete fortæller i denne video alt om fedtsugning

Buttlift

Baldeforstørrelse med eget fedt

En Brazilian Butt Lift indebærer brugen af dit eget kropsfedt til at forme og skulpturere balderne 

Brystforstørrelse med eget fedtvæv

Brystforstørrelse med eget fedtvæv

I denne video kan du høre om brystforstørrende operation med eget fedt

Beregn prisen for din operation

Din pris*

*Prisen er et estimat, som bliver præciseret via en samtale med kirurgen, hvor dine behov bliver afdækket.

Kontant frapris
0 kr.
Bliv kontaktet

Send prisberegningen til os og vi kontakter dig for at booke en forundersøgelse hos vores kirurg.

Dit operationsforløb hos CeriX

En fedtsugning egner sig til dig, hvis du oplever genstridige fedtdepoter på overarmene, som du ikke kan komme til livs gennem kost og motion alene.

Ved en fedtsugning af overarmene fjernes fedtcellerne permanent, hvilket gør det vanskeligere for fedtet at ophobe sig igen i dette område. Det fulde resultat af behandlingen bliver synligt efter 3 til 6 måneder, når eventuel hævelse aftager, og huden har tilpasset sig de nye konturer.

 

FORUNDERSØGELSE

Før du kan få foretaget en fedtsugning, skal du først til en obligatorisk forundersøgelse hos en af vores plastikkirurger. Her vil du kunne stille alle de spørgsmål du måtte have, ligesom vi vil kunne give dig vores bedste input til, hvad du bør kunne forvente dig af behandlingen.

 

KONTRAINDIKATIONER

Fedtsugninger egner sig til de fleste personer. De kan dog ikke udføres, hvis du har:

 • BMI over 30
 • Sygdomme i hjerte, kredsløb og lunger
 • Tidligere alvorlige komplikationer ved narkose
 • Type 1 diabetes
 • Epilepsi med anfald

SELVE OPERATIONEN

Under operationen anvendes den mest skånsomme og effektive teknik til fedtsugning af overarmene. Der anvendes lokalbedøvelse for at minimere smerter og ubehag samt at nedsætte risikoen for blødning.

Varigheden af behandlingen afhænger af mængden af fedt, der skal fjernes fra overarmene, og hvor omfattende området er.

Fedtet fjernes med en tynd kanyle gennem små indstikssteder på overarmene. Disse indstikssteder lukkes med fine sting, dækket af plaster og en absorberende forbinding. Til slut påføres en komprimerende bandage, som du skal bære for at støtte helingsprocessen og forme overarmene.

EFTER OPERATIONEN

Efter din fedtsugning vil du blive grundigt informeret af både plastikkirurgen og sygeplejersken. De vil gennemgå forholdsreglerne, du skal følge i tiden efter operationen, og svare på eventuelle spørgsmål for at sikre, at du føler dig helt tryg.

Du får også mulighed for at tale med den kirurg, der udførte din operation, inden for det første døgn.

Efter 7-10 dage er der planlagt en opfølgende konsultation hos en sygeplejerske i ambulatoriet, og du vil blive tilbudt en tid til yderligere opfølgning hos plastikkirurgen 3-6 måneder efter operationen. Det endelige resultat af din fedtsugning af overarmene vil være tydeligt efter 3-6 måneder, når hævelsen har lagt sig, og huden har tilpasset sig de nye konturer.

Efter fedtsugningen af overarmene kan du forvente at vende tilbage til dit arbejde omkring en uge efter operationen. Det er vigtigt i den indledende helingsfase at sikre rigelig hvile og give din krop tid til at restituere.

Du kan fortsætte med at spise og drikke som normalt, men det anbefales at undgå alkohol og tobak for at fremme helingsprocessen.

Undgå intensiv fysisk aktivitet, såsom tung motion, i de første 6 uger efter behandlingen. Let motion, som at gå korte ture, er dog gavnligt for din helingsproces.

Det opererede område på overarmene kan være misfarvet og føles ujævnt umiddelbart efter indgrebet. Dette er en normal del af helingsprocessen og vil gradvist aftage over de næste 1-3 måneder. Aktivitet kan midlertidigt forøge hævelsen, så det er afgørende at bære den komprimerende bandage, som du får udleveret, for at støtte helingen og forme armenes kontur. Denne bandage bør anvendes konsekvent i 6 uger.

Fedtsugning før og efter billeder

FØR/EFTER BILLEDER FRA FEDTSUGNING HOS CERIX

Har du kæmpet med genstridige fedtdepoter på dine overarme, som ikke synes at forsvinde, uanset hvor meget du træner eller holder diæt?

Fedtsugning af overarmene kan være den varige løsning, du søger. Disse imponerende før/efter billeder fra fedtsugning af overarme hos CeriX illustrerer tydeligt de ændringer, som kan opnås, og viser den markante forskel, som behandlingen kan gøre.

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger og kirurgi

user-md
Dygtigste kirurger

Plastikkirurger som er blandt landets dygtigste og mest erfarne.

syringe
Nyeste udstyr

Hos CeriX finder du det nyeste udstyr og faciliteter på markedet

hands
Patientforsikring

Vi tilbyder landets bedste patientforsikring for din sikkerhed

crown
Naturlig & Æstetisk

Alle kirurgiske indgreb udføres med øje for det naturlige og æstetiske resultat

HØJ KVALITET, PROFESSIONALISME OG DET BEDSTE UDSTYR

Hos CeriX har vi opbygget vores eget univers af det nyeste inden for operationsudstyr, som du ikke vil opleve nogle andre steder. Samtlige af vores forskellige typer af avanceret plastikkirurgi bliver udført af de dygtigste og mest nytænkende, professionelle plastikkirurger i landet, der igennem lange specialuddannelser har tillært sig og adopteret smarte teknikker fra Hollywood.

Vores unikke og brede viden på feltet gør, at vi er i stand til at yde dig den absolut bedste og mest sikre behandling i forbindelse med fedtsugning af kinder og ansigt. Vi holder os løbende opdaterede i forhold til nye trends og teknikker ud fra en ambition om konstant at udvikle os – og for at kunne garantere dig det bedste af det bedste.

Book forundersøgelse

Finansiering

Hos CeriX tilbyder vi Danmarks bedste finansieringsløsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr. rentefrit, og du bestemmer selv, hvilket beløb du vil afdrage pr. måned. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast.

Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 32 70 69 26.

Finansiering

Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 32 70 69 26.

reception-600x400

kundeudtalelser

Jackie afvent Go'

Jackie Navarro

Uanset hvad jeg har gjort og gør, har jeg aldrig rigtig kunne tage på, på numsen. Jeg har kunne tage på, på maven og på armene. Men på balderne har mine fedtceller simpelthen ikke siddet. Og så har det været svært for mig at træne mig til en numse uden at være for muskuløs. Med et Brazilian Butt Lift med eget fedt hos CeriX har jeg fået trimmet kroppen og suget fedt fra steder, hvor der var lidt i overskud efter 4 gravidteter.

Jeg er så glad for min ‘nye’ timeglasfigur og fyldige numse. Den er jo ikke kæmpestor eller noget. Den er bare helt perfekt – jeg havde faktisk ikke nogen numse overhovedet. Det var nærmest som om, den gik indad. Det er simpelthen så dejligt at få lov til at få nogle former.

Julie Ruggaard

Julie Rugaard

Efter jeg er begyndt at gå i behandling hos Rie og CeriX, er jeg ikke længere træt at se på, og jeg føler mig faktisk heller ikke helt så gammel. Det lyder måske skørt, men dét, at mit ansigt ser yngre og smukkere ud, får mig faktisk til at føle mig mere frisk, og jeg har langt mere overskud i hverdagen.

Jeg føler mig fuldstændig tryg i, at Rie giver mig den mest smagfulde og professionelle behandling. Behandlerne hos CeriX altid er opdateret på den nyeste viden inden for skønhedsbehandlinger, og der bliver ikke gået på kompromis med hverken sikkerhed eller resultater.

Heidi_ad.2.Still001

Heidi

Jeg er 55 år og ønsker at se ud, som jeg føler mig indeni; frisk og yngre end mine rynker røber mig til at være. For mig er det vigtigt, at jeg er tilfreds i egen krop, og at mit udseende stemmer overens med, hvordan jeg føler mig indeni. Med Shapes by CeriX-behandlingen har jeg opnået dét, jeg ville: Jeg er igen kommet til at ligne mit yngre jeg. Det hele hænger ikke nedad længere.

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

Hos CeriX er vi stolte af at have kunder, der, som os selv, er meget kritisk bevidste – både når det gælder resultatet og ikke mindst kvaliteten af de produkter, der bruges. Alle produkter og præparater er således af højeste kvalitet, og Privathospitalets udstyr og teknologi er det bedste og mest effektive på markedet. 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti