Tilbage til oversigten
Uncategorized

CeriX støtter Røde Kors

En million liter rent vand til børn i nød – Tak for din støtte! En milepæl i denne humanitære indsats er nået ved at indsamle hele 1 million liter rent vand til børn i katastroferamte områder. Denne hjertevarmende præstation er kun mulig takket være den overvældende støtte fra vores fantastiske fællesskab. Vi vil gerne rette en kæmpe stor tak til alle, der har bidraget til denne værdifulde indsats til fordel for Røde Kors.

Fortsæt sammen med os: En million måltider

Vores engagement stopper dog ikke her. Vi er dedikerede til at fortsætte indsatsen for at gøre en positiv forskel i verden. For at opretholde momentum og skabe vedvarende forandringer inviterer vi dig til at fortsætte denne rejse sammen med os. Vores næste mål er at indsamle 1 million måltider til børn i nød.

Above & Be You: Gør en forskel med hvert køb

Vi er stolte over vores samarbejde med Røde Kors, og at vi med vores hudplejeserie, Above & Be You, skaber mere end blot forandring for dig og din hudpleje, men samtidig gør en forskel for dem som har mest brug for det. For hver købt Above & Be You-produkt donerer CeriX 500 liter rent vand til børn i nød gennem Røde Kors.

Above & Be You er en hudplejeserie med hjertet helt nede i ingredienserne, og som er baseret på en dybdegående ekspertise, når det kommer til hvilke produkter, som er de rette til forskellige hudtyper og hudproblematikker. Med en full-circle tilgang til hudpleje har stifter, Rie LeClaire, skabt to serier som smelter sammen: Skin Care og Clinical. Danskproduceret og klinisk dokumenteret, lavet til dig der ønsker en simpel men effektiv hudplejerutine.

Hvordan DU kan gøre en forskel

Du kan finde Above & Be You Skin Care hos alle CeriX-klinikker og på cerixshop.dk. Hver gang du køber et produkt fra denne serie, er det ikke kun en investering i din egen skønhedsrutine, men også en handling af kærlighed og medmenneskelighed. Del din støtte på sociale medier og tag os hjertens gerne! @aboveandbeyou

Tak for din ongoing support!

Vi værdsætter din støtte og ser frem til at gøre endnu mere sammen. Lad os fortsætte med at inspirere og styrke hinanden for en bedre og mere kærlig verden. Sammen er vi stærke. Sammen gør vi en forskel.