BBL_3

Stemform® – Brazilian Butt Lift med egne stamceller

Hos CeriX tilbyder vi, som nogle af de første i Danmark, numseløft, også kaldet Brazilian Butt Lift (BBL) med stamcelleteknologi. Et Brazilian Butt Lift (BBL) med stamceller er 100% naturlig, da operationen består af eget fedt tilsat egne, opdyrkede fedtstamceller.

 • Operationstid: 2-3 timer (2 indgreb)
 • Tilbage på arbejde: 1-2 uger
 • Bedøvelse: Fuld narkose
 • Første kontrol: 2 uger
 • Indlæggelsestid: Ingen
 • Forberedelse: Faste
Kontant frapris
255.000 kr.
Læs mere om cerix tryghedsgaranti

STEMFORM® BRAZILIAN BUTT LIFT (NUMSELØFT) OPERATION MED EGET FEDT, TILSAT EGNE OPDYRKEDE STAMCELLER

Mange kvinder oplever, enten fra naturens side eller som følge af almindelig aldring, at bagdelen bliver fladere og dermed begynder at hænge. Dette skyldes, at der er færre fedtdepoter, og at muskulaturen ofte svinder aldersbetinget. En måde at genskabe denne fylde er ved en baldeforstørrelse med eget fedt.

Denne operation er en del af det begreb, der kaldes for bodycontouring eller liposculpturing, som er blevet meget populært de seneste år i takt med, at behandlingsteknikkerne har udviklet sig. Ved denne type operation kan der f.eks. fedtsuges fra mave og flanker og transplanteres fedt til bagdelen, hvilket tilsammen giver en smallere talje, mere markeret svaj og øget fylde i ballerne.

Med et Brazilian Butt Lift er det altså muligt at opnå en slankere, mere harmonisk kropskontur med fyldigere og rundere balder. Balderne vil få et langt mere naturligt udseende og følelse end dét, der kan opnås med silikoneimplantater. Risikoen for, at kroppen afviser fedtet, er ligeledes stort set elimineret, da det er dit eget fedt, der bruges til at forme din numse.

Stemform® er det nyeste på markedet og kombinerer plastikkirurgi med stamcelleteknologi. Formålet er at opfylde kundernes kosmetiske ønsker, uden brug af kunstige eller syntetiske materialer, ved udelukkende at bruge deres eget kropsmateriale.

Plastikkirurgi med eget fedt har indtil nu haft den udfordring, at kun noget af fedtet overlevede. Med denne nye og unikke teknik, forbedres din kropsform æstetisk og der kræves kun én fedttransplantation, som giver et naturligt og varigt resultat. Derfor er et Brazilian Butt Lift (BBL) med stamceller også en mulig løsning, selvom du ikke har så meget fedt på kroppen. Ved en traditionel BBL med eget fedt kræves ofte 2-3 operationer for at opnå det ønskede resultat, men ved at tilsætte egne, opdyrkede fedtstamceller har det vist sig, at op til 100% af fedtet overlever.

SÅDAN FOREGÅR EN SÅDAN FOREGÅR ET BRAZILIAN BUTT LIFT MED STAMCELLER

Et Brazilian Butt Lift (BBL) med stamceller kræver to indgreb. Første gang skal man ind og høste en lille smule fedtceller, hvorfra man kan trække stamcellerne ud og dyrke dem – på den måde har vi mange stamceller at tilføje 3 uger senere, når patienten får lavet sin endelige operation. Stamcellerne gør, at man har meget bedre kontrol over hvor meget fedt som bliver tilbage, og derfor skal der som regel kun én fedttransplantation til, for et varigt resultat.

Et Brazilian Butt Lift (numseløft) indebærer brugen af dit eget kropsfedt til at forme og skulpturere balderne (autolog fedtoverførsel). Således bruges fedtsugning til at fjerne ekstra uønsket fedt fra andre dele af din krop, særligt taljen, nedre del af ryggen og lår. På den måde benytter mange lejligheden til samtidig at få fjernet fedt fra andre steder.

Operationen udføres på CeriX Privathospital i Hellerup.

heidi

Stemform®

Hospitalschef Heidi, fortæller her om vores nye stamcelleteknologi.

Fedtsugning

Fedtsugning

Plastikkirurg Daniel Yadete fortæller i denne video alt om fedtsugning

Cerix-stamceller-daniel-bfo

Stemform® BFO

Plastikkirurg Daniel Yadete fortæller om brystforstørrelse med egne stamceller.

Stemform® Brazilian Butt Lift (BBL), tilsat egne stamceller hos CeriX

Grundprincippet med Brazilian Butt Lift er at ’shape’ og skulpturere kroppen, så den får en mere ideel facon. Vi bruger således både fedtsugning og fedttransplantation for at skabe en smukt proportioneret timeglasfigur med udgangspunkt i den enkelte kvindes anatomi. Med et brasiliansk numseløft får du altså ikke kun mere volumen på bagdelen. Det område, som fedtet er taget fra, bliver også smallere, hvilket giver dig en mere proportioneret, feminin og sund fremtoning.

Stemform® BBL med stamceller giver dig et naturligt og permanent resultat efter blot en enkelt operation.

FØR OPERATIONEN

Forud for din beslutning om at få lavet et Brazilian Butt Lift med stamceller, kommer du til forundersøgelse hos vores plastikkirurg. Her taler du med kirurgen om dine forventninger, kirurgen vurderer hvad der vil passe bedst til din kropstype, hvorfra fedtet skal tages og du får en grundig gennemgang af dine muligheder. Ud fra dine forventninger og kirurgens anbefalinger planlægger I sammen din operation.

VI KAN IKKE OPERERE DIG, HVIS DU HAR

 • BMI over 30
 • Udfordringer med hjerte, kredsløb og lunger
 • Tidligere alvorlige komplikationer ved narkose
 • Type 1 diabetes
 • Epilepsi med anfald

KAN JEG FÅ BRAZILIAN BUTT LIFT MED STAMCELLER, HVIS JEG ER TYND?

De fleste kan få foretaget et Brazilian Butt Lift. Nogle har flere områder med uønskede fedtdepoter, mens andre er meget slanke. Fordelen ved denne nye teknik hvor man tilsætter opdyrkede stamceller til ens eget fedt er, at op til 100% af fedtet overlever, og der kræves derfor kun en enkelt fedttransplantation for et varigt resultat.

Vores kirurger er dygtige til at finde de rette områder at fedtsuge uden at ’oversuge’ de områder, der er. Men det er en individuel vurdering, som vi taler med dig om til forundersøgelsen.

SELVE OPERATIONEN

Første indgreb:
Her skal man ind og høste en lille smule fedtceller, hvorfra man kan trække stamcellerne ud og dyrke dem.

Andet indgreb:
Ved denne procedure blandes stamcellerne med det høstede fedt, og den samlede masse injiceres ballerne. Selve operationen foregår på CeriX Privathospital i Hellerup. Her bliver du modtaget af vores sygeplejerske, og efterfølgende kommer narkoselægen og kirurgen ind og hilser på dig. Du vil bl.a. blive hørt, om du har fastet, og om du har nogle allergier. Derefter tegner kirurgen på dig i forhold til, hvor fedtet skal høstes fra og genplaceres. Til sidst kommer du ind på operationsstuen, hvor du bliver lagt til at sove af narkoselægen.

Kirurgen vil ”høste” fedtceller fra forskellige områder af kroppen, f.eks. mave, ryg og hofter. Når fedtet er fjernet, renses det, hvorefter det genindføres med en stump kanyle i dine balder. Efter dette bliver fedtet transplanteret til ballerne.

Vælger du et Brazilian Butt Lift med stamceller hos CeriX får du:

 • Naturligt og harmonisk resultat
 • Fuld diskretion
 • Kun erfarne plastikkirurger

EFTER OPERATIONEN

Du bliver grundigt informeret af plastikkirurgen og sygeplejersken, som gennemgår forholdsregler i tiden efter operationen og svarer på evt. spørgsmål, så du føler dig 100% tryg. Ligeledes taler du med den kirurg der opererede dig inden for det første døgn, og du har et direkte nummer, som du kan komme igennem til os på døgnet rundt, med akutte problemstillinger.

Efter 7-10 dage kommer du til opfølgning hos en sygeplejerske i ambulatoriet. Du vil desuden blive tilbudt en tid til opfølgning hos plastikkirurgen 3-6 måneder efter operationen, hvor du kan forvente at se det endelige resultat.

FORHOLDSREGLER EFTER BRAZILIAN BUTT LIFT

I den første tid efter operationen skal du sørge for at få rigeligt hvile, og tillade kroppen at bruge energi på restitution. Du kan drikke og spise, som du plejer, men tilføj gerne lidt ekstra kalorier de første 4 uger, da undersøgelser har vist, at det øger fedtets chance for at overleve.

De fleste patienter vender tilbage til arbejdet inden for 1 til 2 uger efter et Brazilian Butt Lift. Til sammenligning svarer helingsprocessen efter et Brazilian Butt Lift til en fedtsugning. Det anbefales, at du bruger kompressionsbeklædning i de første 4-6 uger efter operationen. Dette er for at reducere hævelser og hjælpe huden til at stramme op. For de fleste er det almindeligt at opleve væskeophobning, blå mærker, hævelse og midlertidig følelsesløshed i det behandlede område.

De første 6 uger efter operationen skal du sove på maven eller let sideleje, hvis kirurgen tillader det, ikke på ryggen. Det anbefales ligeledes, at du kun sidder på din bagdel i korte perioder det første stykke tid, for at modvirke belastningen på bagsiden samt at sidde med ret ryg. Vi har en special designet pude, som du kan tilkøbe, som er et godt hjælpemiddel for dig i de første 6-8 uger.

HVOR LANG TID HOLDER EN BRAZILIAN BUTT LIFT MED STAMCELLER?

Da det er kroppens egen fedtvæv, der er brugt som fyldmateriale, er både fornemmelsen og resultatet mere naturligt. Vægttab og aldring kan påvirke resultaterne. Hvis du taber dig efter din operation, kan din numse blive mindre. Hvis dette vægttab er forholdsvis lavt, så kan du stadig opretholde dine nye kurver i et vist omfang.

Et Brazilian Butt Lift med stamceller, vil som udgangspunkt kun kræve én enkelt operation, som giver et naturligt og varigt resultat. Herefter er det kroppens naturlige ældningsproces som fortsætter.

Stemform® før/efter billeder

Se andre resultater med Stemform® stamcelleteknologi, bl.a. brystforstørrende operationer (BFO). 

Se før/efter billeder

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger og kirurgi

user-md
Dygtigste kirurger

Plastikkirurger som er blandt landets dygtigste og mest erfarne.

syringe
Nyeste udstyr

Hos CeriX finder du det nyeste udstyr og faciliteter på markedet

hands
Patientforsikring

Vi tilbyder landets bedste patientforsikring for din sikkerhed

crown
Naturlig & Æstetisk

Alle kirurgiske indgreb udføres med øje for det naturlige og æstetiske resultat

PLASTIKKIRURGI I HØJ KVALITET HOS CERIX

God service, kvalitet og høj faglighed er gennemgående hos CeriX, hvor nogle af landets bedste og mest erfarne plastikkirurger er samlet. CeriX Privathospital på Strandvejen i Hellerup er en oplevelse udover det sædvanlige. Her får du en eksklusiv og unik behandling fra start til slut. Udover de behandlinger, der foretages på de øvrige CeriX klinikker, tilbydes revolutionerende plastikkirurgi i særklasse. Mantraet er, at et kosmetisk indgreb skal føles som en oplevelse af velvære med gennemført luksus fra start til slut. Fælles for al kirurgi og alle kosmetiske operationer er endvidere ønsket om at få den enkelte til at føle sig som den bedste udgave af sig selv – smukkere, friskere og mere velplejet.

Book forundersøgelse

Finansiering

Hos CeriX tilbyder vi Danmarks bedste finansieringsløsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr. rentefrit, og du bestemmer selv, hvilket beløb du vil afdrage pr. måned. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast.

Finansiering

Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 32 70 69 26.

reception-600x400

kundeudtalelser

Silassorthvid

Silas Holst

Jeg har valgt at få behandling hos CeriX. Jeg har også rigtig mange venner, der tidligere har fået behandling hos CeriX, og de har alle været utroligt glade for resultatet. Min krop er en stor del af mit arbejde. Som skuespiller og danser er den på mange måder mit primære ‘arbejdsredskab’. Så for mig er det helt naturligt at være meget opmærksom på, hvordan min krop ser ud, ligesom jeg går super meget op i at holde den i så god fysisk form som overhovedet muligt! Og så gør det jo heller ikke noget, at jeg kan komme ind til CeriX og få ultimativ mig-tid!

Alice1

Alice Rosenkrantz Stadil

Jeg er en MEGA beauty og sundhedsnørd. Jeg elsker ALT, der ikke kræver nål og kniv. Jeg har været en været en tur i stolen hos CeriX og prøvet Ultherapy®. Det er en behandling, hvor man med ultralyd stimulerer det lag i huden, som producerer kollagen og elastin – dét, der får os til at se unge og spændstige ud. Lige da jeg forlod briksen kunne jeg se en forskel, så jeg er SÅ tilfreds allerede nu!

Hos CeriX har man har respekt for den måde, du ser ud på, og det er vildt vigtigt, når man vælger en behandler.

Heidi_ad.2.Still001

Heidi

Jeg er 55 år og ønsker at se ud, som jeg føler mig indeni; frisk og yngre end mine rynker røber mig til at være. For mig er det vigtigt, at jeg er tilfreds i egen krop, og at mit udseende stemmer overens med, hvordan jeg føler mig indeni. Med Shapes by CeriX-behandlingen har jeg opnået dét, jeg ville: Jeg er igen kommet til at ligne mit yngre jeg. Det hele hænger ikke nedad længere.

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

Hos CeriX er vi stolte af at have kunder, der, som os selv, er meget kritisk bevidste – både når det gælder resultatet og ikke mindst kvaliteten af de produkter, der bruges. Alle produkter og præparater er således af højeste kvalitet, og Privathospitalets udstyr og teknologi er det bedste og mest effektive på markedet. 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti

STAMCELLER I SAMARBEJDE MED STEMFORM®

Stemform® står bag denne nye teknologi med stamceller og blev grundlagt på ideen om, at mennesker kan opfylde deres kosmetiske ønsker uden brug af kunstige eller syntetiske materialer ved udelukkende at bruge deres eget kropsmateriale. Stemform® har brugt år på at modificere og perfektionere en kommercielt mulig løsning til stamcelleberiget fedttransplantation til kosmetiske behandlinger.