Tilbage til oversigten
Baldeforstørrelse, Brystforstørrelse, Fedtreduktion, Kirurgi

Stemform®: Michaela fik udskiftet sine implantater til eget fedt og stamceller

Hos CeriX tilbyder vi, som nogle af de første i Danmark, brystforstørrende operation med stamcelleteknologi. Stemform® stamcelleteknologi er 100% naturlig, da operationen består af eget fedt tilsat egne, opdyrkede fedtstamceller. Teknologien kan både anvendes til brystforstørrelse, udskiftning af implantater og Brazilian Butt Lift. Hør mere om Michaelas forløb med udskiftning af implantater her i blogindlægget.

Michaela, 36 år, fik som ung lavet en brystforstørrende operation med implantater. Hun ønskede ikke meget store bryster, men blot lidt ekstra fylde, og fik derfor 175 ml-implantater lagt i hvert bryst.

Michaela var rigtig glad for resultatet med implantater i mange år, men to graviditeter, amning og naturlig aldring senere så brysterne lidt anderledes ud. De havde fået den ærgerlige deformitet, der kaldes ‘waterfall deformity’. Begrebet dækker over, at musklen stadig holder implantatet oppe, men huden udenpå er blevet slap og falder nedad. Det er en deformitet, der kan opstå som følge af graviditet og amning. Michaela overvejede derfor, at få nye implantater og et brystløft eller bare at få taget implantaterne helt ud, da det naturlige look tiltalte hende i høj grad.

Derfor bookede hun tid til en forundersøgelse hos kirurg Stig-Frederik Kølle, som hverken anbefalede hende nye implantater eller at tage de gamle ud. Stig-Frederik anbefalede hende derimod nye bryster med Stemform®-teknologien. Michaela var solgt med det samme; det var lige sådan en løsning, hun ønskede sig. Hun kunne godt lide, at Stemform®-teknologien ikke krævede flere operationer på sigt, at hun ville få et naturligt look og kunne undgå implantater, men også stadig få fylde i brysterne.

Operationen

Brystforstørrelse med stamceller kræver to indgreb. I det første indgreb fik Michaela høstet en lille smule fedtceller, hvorfra stamcellerne blev trukket ud og dyrket i et laboratorie. Tre uger senere var det tid til det andet indgreb, som indebar fedtsugning af mave, ryg, arme og ben. Fedtet herfra blev blandet sammen med de opdyrkede fedtstamceller, de gamle implantater blev taget ud og fedt- og stamcelleblandingen blev injiceret i brysterne. Fedtsugningen har efterladt minimale ar, og til udtagning af implantater og injicering af fedt i brysterne er de gamle ar blevet brugt.

Resultatet

Efter operationen er Michaela meget glad for sine nye, naturlige bryster. Hun har fået rettet op på sit ‘waterfall deformity’, hun har fået det svaj og den størrelse, som hun drømte om, og i det hele taget et mere naturligt look, som var dét hun ønskede sig. Michaela har fået 260 ml fedt i hvert bryst, og har dermed faktisk fået lidt større bryster, end da hun havde implantater i. 

Michaelas nye bryster skal aldrig udskiftes eller reopereres, de vil ældes sammen med resten af kroppen – fuldstændig ligesom naturlige bryster.

Vil du vide mere om Michaelas forløb?

Vi har samlet hele forløbet til dig i en video, hvor du kan følge Michaela før, under og efter operationen. Her får du både et indblik i hele Stemform®-teknologien, hvordan fedtet og stamcellerne høstes, hvordan de gamle implantater tages ud og erstattes med fedt og stamceller og selvfølgelig resultatet af Michaelas nye naturlige bryster.

Se hele videoen om Michaelas forløb her

_______________________________________________________________________________________

Hvad er brystforstørrelse med fedt og stamceller

Hos CeriX oplever vi en stigende efterspørgsmål på et naturligt alternativ, hvis man ønsker større bryster, men ikke ønsker fremmedlegemer i kroppen, eller hvis man skal have udskiftet sine implantater og ikke ønsker at få lagt nye ind – ligesom i Michaelas tilfælde. Det naturlige look og ikke mindst naturlige løsninger tiltaler mange kvinder. Nogle ønsker større eller mere symmetriske bryster, men er ikke klar til de risici som kan være forbundet med implantater, som kapseldannelse, riplings, waterfall deformity eller tanken om, at de skal udskiftes på sigt. Derfor er Stemform®s nye, banebrydende stamcelleteknologi en rigtig god løsning til dem, der ønsker større bryster med et naturligt og langvarigt resultat uden brug af implantater.

Fordelene ved Stemform®-teknologien er nemlig mange. Du får bl.a. et permanent resultat, hvor op til 97% af fedtet overlever. Det betyder, at man kan bestemme brystets størrelse allerede under operationen. Det er ret revolutionerende, da man med traditionelle fedttransplantationer bør forvente, at en stor del af fedtet forgår og det kan være nødvendigt med flere fedttransplantationer for at opnå et tilfredsstillende resultat. Dette har førhen gjort det udfordrende at tilbyde slanke kvinder brystforstørrelse med eget fedt, men med Stemform® kræves der kun én fedtsugning, hvilket nu gør det til en mulig løsning.

En anden fordel ved teknologien er, at man samtidig får skulptureret kroppen, når den fedtsuges. Dvs. at du også slipper af med de genstridige fedtdepoter, som du måske ikke er så glad for, samtidig med, at du får dine drømmebryster. De typiske steder man fedtsuger er: Lår, mave, flanker eller overarme.

Læs mere om Stemform®-teknologien her

_______________________________________________________________________________________

Bliv opereret af en af verdens førende eksperter

Vi er ikke bare stolte af at kunne tilbyde Stemform®s stamcelleteknologi på vores Privathospital i Hellerup, vi er også glade for at kunne tilbyde én af de bedste kirurger på området til at operere vores patienter. Vores kirurg, dr. Stig-Frederik Kølle, har nemlig været med til at udvikle og forske i i teknologien, og han er medstifter af Stemform®. Stig-Frederik er én af de førende eksperter på verdensplan indenfor fedttransplantation og stamceller til brug i både rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurgi.

Book tid til forundersøgelse her