Tilbage til oversigten
Nyhed

CeriX åbner i Rungsted

CeriX åbner sin 10. klinik og vi er så stolte af denne milepæl. Vores 10. klinik kommer til at ligge i smukke Rungsted på Bytorv 1 st.

Vi vil gerne takke alle vores dejlige og trofaste kunder for jeres støtte og tillid til vores klinikker, der er med til at gøre det muligt for os at vokse og udvide vores rækkevidde – nu med en 10. klinik.

Hvad CeriX står for
CeriX er Danmarks største kæde af kosmetiske speciallægeklinikker og vi har altid stræbt efter at være helt i front inden for kosmetiske behandlinger og nuanceret skønhed. Vi mener, det er vigtigt at bryde tabuet omkring botox -og filler-behandlinger og fremme en åben og ærlig samtale om kosmetiske procedurer.

Fremhæv dine individuelle træk
Vi forstår, at skønhed kommer i mange former og størrelser, og vi tror på, at alle fortjener at føle sig selvsikre og komfortable i deres egen hud. CeriX har altid haft en holistisk tilgang til skønhed, hvor vi fokuserer på at fremhæve og forbedre de unikke træk og den individualitet hvert eneste menneske har.

Det er en helt unik oplevelse at få lov til at bringe det bedste frem i den enkelte. Hver dag ser vi, hvordan vores klienter får en helt anden karisma og udstråling efter en behandling. Deres selvværd vokser ganske enkelt, og de hviler ofte helt anderledes i sig selv. Og det er virkelig dét, der gør vores arbejde allermest værd” – Rie LeClaire-Rosenblum.

Kun det bedste af det bedste
I vores 10. klinik vil vores erfarne og veluddannede behandlere, som altid, stå klar til at rådgive jer og udføre kosmetiske procedurer af højeste kvalitet. I der kender Cerix ved, at vi kun bruger de bedste produkter og de mest avancerede teknikker for at sikre, at der opnås de resultater, I, vores kunder, ønsker, samtidig med at jeres sikkerhed og velbefindende er i højsædet.

”Jeg mener, at man bør se vores behandlinger som en investering i sig selv. Noget som man finder glæde og styrke ved både når man kigger sig selv i spejlet og i ens interaktion med andre mennesker. Det er derfor også vigtig for mig at få en god forståelse af mine kunders ønsker, da alle har forskellige behov og idealer, så jeg kan give dem den bedste rådgivning.” – Julie Winther, Klinikchef i Rungsted

Vi ser frem til at byde jer velkommen i vores nye klinik i Rungsted og være en del af jeres rejse mod at føle jer selvsikre og strålende – vi tror på, at skønhed handler om at være autentisk og om at omfavne alle vores kunders individuelle træk.