Tilbage til oversigten
Gode råd, Hudpleje

CeriX’ bedste hudplejetips

Kunne du også godt bruge et par gode hudplejetips? Hvad er egentlig vigtigt for at få, og ikke mindst opretholde, en smuk og sund hud? Dét har vi spurgt nogle af vores sygeplejersker og beauty specialister om!

Husk dine antioxidanter

Antioxidanter beskytter huden mod frie radikaler og giver avanceret beskyttelse mod for tidlig aldring af huden. Mere beskyttelse betyder en hud, der ser mere ungdommelig ud og har et bedre forsvar mod miljørelateret aldring. Antioxidanter kan desuden lysne huden, herunder ar og pigmentforandringer. Det kan ydermere dulme irritationer, reducere inflammation, booste kollagenet og mindske fine linjer.

Anbefalede antioxidant-serum:

Masser af fugt

Tør hud er noget rigtig mange døjer med – enten fordi de simpelthen ikke sørger for at passe og pleje deres hud – eller fordi de gør det forkert! Den dybdegående fugt kan ikke blot fås fra hvilke som helst cremer, men fra sera og cremer som passer til din hudtype og af en hvis kvalitet, som rent faktisk trænger ned i hudens dybere lag og ikke blot lægger sig på overfladen. En velfugtet hud sørger for at opretholde en stærk barriere for huden og minimere irritation og hudproblemer.

Den omtalte T-zone kan sagtens være ‘fedtet’, selvom at din hud er tør. Ofte hvis huden er for tør begynder den nemlig selv at overkompensere, hvilket kan give den her kombinerede hud, som både føles fedtet og tør på samme tid. Her er det rette valg af hudplejeprodukter alfa omega – få vejledning i din huds tilstand og hvilke produkter den har brug for!

Anbefalede fugt-produkter:

Rens makeup af hver aften

Og vi mener HVER aften! At sove med makeup på er en af de værste syndere til uren hud og for tidlig aldring. Når du sover med makeup på, forstyrrer det den naturlige eksfolieringsproces i huden. Det vil sige, at de processer, som er med til at holde huden spændstig og ung, også bliver forstyret, hvilket vil give flere tørhedslinjer, som på sigt bliver til permanente rynker.

Når huden er dækket med makeup, tilstoppes porerne, hvilket medfører, at de ikke får lov at udskille alt det snavs, de normalt ville i løbet af natten. Så døde hudceller og skidt fra dagen blandes med det gamle lag makeup, du også har på huden, hvilket giver en hudoverflade fyldt med bakterier, som udvikler sig til urenheder og irriteret og tør hud.

Altid dobbeltrens

Første gang du renser dit ansigt fjerner du alt makeup, overskydende olie og snavs som har sat sig i løbet af en hel dag. Anden gang du renser, har du et rent ‘lærred’ og får derfor optimalt ud af dit renseprodukt. Her får den lov til at gøre sit arbejde og arbejde på din huds tilstand. Det kan f.eks. være din rens har til formål at fugte huden, eksfoliere, eller mindske urenheder.

Ligesom at du også bør vaske dit hår to gange i shampoo – første gang fjernes alt skidt og produkter mens anden gang får din shampoo lov til at gøre sit arbejde og fugte og pleje håret.

Dobbeltrenser du IKKE, vil du altså slet ikke få den ønskede effekt af dit renseprodukt, og du vil ikke have et rent ‘lærred’ til din efterfølgende hudplejerutine, så sera og cremer kan trænge ordentlig ned i huden.

Anbefalede rens:

Eksfoliering

Min. 1 gang om ugen – og gerne flere! Når du eksfolierer huden, fjerner du det øverste lag af døde hudceller, du renser porerne, og du stimulerer dannelsen af nye hudceller. Derved forfiner du strukturen, så huden bliver mere fin og frisk. Eksfoliering giver ligedeledes en flot og sund glød, og mindsker desuden urenheder.

Anbefalede eksfoliering:

Solcreme – hver dag

Et hudpleje tip som faktisk går igen hos samtlige af vores medarbejdere! Ved brug af en god solcreme, kan man forebygge tidlig aldring, pigmentforandringer og ikke mindst solskoldning. Det er så vigtigt at passe på sin hud og beskytte den mod skadelige UVA- og UVB-stråler, da vi bliver udsat for UV-stråling året rundt.

UVA-strålerne kan du ikke mærke, og de forårsager hverken rødme eller solbrænding, men penetrerer dybt ind i huden og giver rynker, mens UVB-strålerne er skyld i når du bliver solskoldet. Så ønsker du en smuk og sund hud hele livet, uden mørke plamager eller dybe rynker? Så er solcremen altså din bedste ven!

Anbefalede solfaktor:

 

Er du på jagt efter en ny og forbedret hudplejerutine, men mangler vejledning? Hos CeriX er vi eksperter i hudpleje, og vi står klar til at hjælpe dig til en smuk, sund og stærk hud! Vi tilbyder ligeledes gratis hudanalyse på udvalgte klinikker.

Book tid til en gratis hudanalyse