Tilbage til oversigten
Brystforstørrelse

Se Jasmins nye bryster

Jasmin er 22 år, til daglig tjener og dyrker bikinifitness ved siden af. Vi har fulgt hendes operation både før, under og efter og fået både Jasmin selv og vores kirurg til at sætte nogle ord på hendes brystforstørrende operation.

“Det er noget helt andet at have sports-bh på, jeg føler mig meget feminin”

Jasmin havde et ønske om, at få lavet en brystforstørrende operation, grundet hendes sport, bikinifitness, som gør at hendes vægt svinger rigtig meget. Når hun står skarpest i sin konkurrenceform, står hun med en meget lav fedtprocent som gør at hendes bryster forsvinder.

Generelt havde Jasmin et ønske om at få et mere fyldigt bryst som hun følte passede bedre til sin krop og den ‘frame’ man arbejder efter i hendes sport. Jasmin havde et ønske om et rundt og lidt struttende look, hvorfor valget faldt på runde implantater, 350 ml.

“Jasmin dyrker meget bikinifitness og vil gerne have et større bryst som hos hende gerne må kunne ses, hvorfor vi har valgt at gå med et rundt implantat, fremfor et dråbeformet eller eget fedt, som også er en mulighed.” – Christian Bonde, plastikkirurg hos CeriX privathospital.

Er du nysgerrig på at se selve operationen og høre meget mere om Jasmins operation, så se med lige her:

“Jeg gik faktisk ind med en forestilling om at jeg skulle have større implantater end jeg har fået, men blev rådgivet af kirurgen til at gå med den størrelse jeg har nu. Og jeg er så glad for jeg lyttede. Det passer til mig – de er ikke for store, de er ikke for små. Det er bare lige til min krop. Jeg er så glad for dem, det har været det bedste for mig.”

“Jeg har ikke haft nogle komplikationer, jeg begyndte stille og roligt at bevæge mig efter 3 ugers tid og har efterfølgende trænet stille og roligt op. Jeg har slet ikke mærket noget til det, ingen smerter, ingen hævelse, ingenting. Det er bare kørt lige ud af landevejen.” – Jasmin.

Sådan foregår en brystforstørrende operation hos CeriX privathospital

Inden du beslutter dig for en operation, kommer du altid til en lovpligtig men uforpligtende forundersøgelse hos en af vores erfarne kirurger. Her taler vi om dine ønsker, behov og forventningsafstemmer, ligesom du informeres om eventuelle forbundne risici og hvordan hele forløbet kommer til at foregå.

På selve operationsdagen er du blevet godt informeret forud for operationen, omkring forberedelse. Du bliver taget godt imod og igen informeret om hele forløbet. Inden operationen tegner kirurgen op, så resultatet bliver lige som du har ønsket. Du lægges i fuld narkose ved en brystforstørrende operation og der er altid en anæstesilæge til stede, så du er i de tryggeste hænder.