Telefontider:
+45 61 61 61 17
Mandag-fredag 9.00-17.00
Lørdag 10.00-15.00

Kosmetisk Speciallægeklinik

CeriX er en Speciallægeklinik & Privathospital, som tilbyder kosmetiske injektions- og laserbehandlinger samt revolutionerende plastikkirurgi af højeste kvalitet med det bedste udstyr på markedet.

(+45) 61 61 61 17

Se månedens kampagner her

physicians_nursesMere end 10 års erfaring

physicians_nursesKUN Læger og Sygeplejersker

free_consultationTilbyder alle kunder en gratis konsultation

Covid-19: CeriX’ klinikker er lukket frem t.o.m. d. 13. april

CeriX bakker naturligvis fuldt op om regeringens og Sundhedsstyrelsens anvisninger om at minimere smitten fra Corona/Covid-19. Vi lukker derfor vores klinikker den kommende tid. Kosmetiske såvel som kirurgiske behandlinger frem til og med d. 13. april vil blive ændret og rykket. Berørte kunder er kontaktet personligt for at finde en ny tid.

Har du spørgsmål eller andet, er du velkommen til at kontakte os på mail info@cerix.dk eller tlf. 61616117.

Vi er stadig klar online, på mail og tlf. 61616117

Vi forventer, at vores bookingkalender efter denne nedlukning bliver med lang ventetid, da så mange behandlinger og konsultationer skal rykkes. Vi anbefaler derfor, at du rykker din tid fremfor at aflyse den. På den måde er du sikret en tid, som du selvfølgelig altid kan rykke igen, hvis den fremtidige tid ikke passer dig, når vi kommer nærmere.

Husk vi sidder klar med ekstra god service, hjælp og rådgivning, indtil vi åbner op igen d. 14. april. Så få svar på alle dine spørgsmål og ønsker til behandling.

Pas på jer selv og hinanden. Vi glæder os til at tage imod jer igen på den anden side.

Kærlig hilsen,
Team CeriX

“GRATIS FORUNDERSØGELSE PÅ ALLE KIRURGISKE INDGREB”

Book tid nu

 

Nyhed: CeriX nye kundeklub Club X

Den har været længe undervejs, men nu er den her. CeriX helt egen loyalitets app 👏🏼 Download den i dag og få masser af fordele

Velkommen til CeriX

Kig indenfor i klinikkerne

  • København
  • Hellerup
  • Odense
  • Aalborg
  • Esbjerg

 

SE VIDEO OM PERMANENT HÅRFJERNING

Se hvad Maria Lucia siger om permanent hårfjerning med laser og vi viser dig hvordan det virker.

Se nogle af vores ambassadører

For mig er mit ansigt og ydre et følsomt emneleg har jo altid været vantil at stå frem og andre havde en holdning til mig. Jeg elsker at vi lever og at det ses. omvendt er det jo idag også.

Pernille Aalund
Se alle ambassadører

Pernille Aalund

Forfatter og foredragsholder

Der er den indre skønhed og den ydre. Den indre må du arbejde for hver dag… bevidst, tænke positive og konstruktive tanker, have fokus på de gode ting og gøre dig umage for at leve i nuet. Din udstråling og din glød vil følge med og dermed nyder den ydre skønhed godt af den indre…

Indimellem har rigtig mange af os dog behov for en hjælpende hånd, og her er der brug for hjælp fra kyndige specialister. Råd og vejledning om den helt rigtige behandling er en nødvendighed, særligt hvis de små rettelser ikke skal ’forandre’, men udelukkende forbedre. Det handler langt fra altid om at se yngre ud, men om at bevare dét, man har… længe. Lade alderen sætte sine fine, lette tegn. Lade poesien leve. Sanseligheden. Ingen desperation, men en kærlig dialog om fremtiden. Sådan vil jeg gerne ældes.

Alice Rosenkrantz Stadil
Se alle ambassadører
Pernille Lotus
Se alle ambassadører
Lise Baastrup
Se alle ambassadører
JACKIE NAVARRO
Se alle ambassadører
Se alle ambassadører

logo-pco-res

CeriX – PCO-foreningens foretrukne partner

CeriX tilbyder effektive behandlinger af de kosmetiske gener ved PCO/PCOS med den nyeste teknologi og udstyr af højeste kvalitet. Vi har et unikt samarbejde med PCO-foreningen, som hjælper os til at gøre vores behandlinger førende, og målrettet til netop de gener, som vi ved er generende for rigtig mange kvinder, som lider af PCO. Læs videre

Skriv til os her

Skal udfyldes

MØD PERSONALET BAG CERIX

CeriX er registreret hos Sundhedsstyrelsen, og alle behandlere er udover deres registrering , special- og masteruddannet til at kunne foretage behandlinger med Botulinum Toxin Type A, Ikke-Permanente Fillers, Laserbehandlinger, Kemiske peelinger samt Sklerosering. Læs mere